Утер Милан гостува на Селтик след бурен уикенд

9402
Утер Милан гостува на Селтик след бурен уикенд
Снимка: Getty Images/Guliver

Днес „Милан“ пристига в Глазгоу, за да се изправи срещу „Селтик“ в решителен двубой от груповата фаза на Шампионска лига през утрешната вечер. След като в неделя „росонерите“ завършиха 1:1 като домакини на „Дженоа“, те останаха на 11-та позиция в Серия А, а търпението на феновете им се изчерпа. Около 300 ултраси на „Милан“ блокираха изхода на „Сан Сиро“ и потърсиха сметка на състезателите. По време на двубоя имаше разпънати трансперанти с надписи гласящи: „Засрамете се“ и „Чакаме с бухалки след мача“.

Марио Балотели, който изпусна дузпа в 36-та минута бе обвинен до голяма степен за профуканите точки, като бившият нападател на „Манчестър Сити“ написа в блога си в Туитър: „Това е краят“ на английаски. По-късно пък написа друго съобщение: „Давай „Милан“ независимо как и завинаги“.

Милан се сблъска с гнева на ултраси

Играчите на "Милан" за пореден път снощи доказаха, че не заслужават да носят екипа и да опозоряват историята на клуба със слабата си иг...

След двубоя Алегри каза: „Имахме много възможности, изпуснахме дузпа, а те отбелязаха от единствената си възможност. Трябва да сме по-решителни пред гола.  Дори когато бяхме 11:11 играчи на терена ние бяхме по-дейните, но не бяхме наградени“.

От другата страна, мениджърът на „Селтик“, Нийл Ленън, заяви, че не се интересува от проблемите на съперника си. Той се интересува повече от нещата около неговите играчи, които в първия двубой на „Сан Сиро“ загубиха с 0:2, но пък в събота постигнаха много добър успех над „Абърдийн“ с 3:1, което според думите му „ще им даде кураж“ през утрешната вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят