Google Навигация вече налична за Android и iOS в България

74430
Google Навигация вече налична за Android и iOS в България

Без нужда от обновяване или закупуване: Google MapsTM Navigation Beta е винаги актуална с най-новата информация от Google Maps.

Днес Google анонсира следващата си стъпка в развитието на Google Maps за мобилни устройства в България - Google Maps Navigation (Beta) за телефони, които оперират с Android 2.2 (или по-нова версия) и iOS 5.1 (или по-нова версия). Наличната вече Google Maps Navigation (Beta) с интернет свързана GPS навигация или "satnav" система осигурява постоянна гласова навигация при шофиране, като част от опциите на Google Maps за мобилни устройства.

Майкрософт - победител в предварителното дело с Гугъл

В петък американската компютърна компания Майкрософт спечели предварителното дело срещу производителя на оборудване Моторола  - дъ...

Google Maps Navigation (Beta) използва мобилния интернет през телефона, за да предостави най-новите карти и маршрути за шофиране, посредством безплатно приложение. Навигационната програма на Google се актуализира на регулярна база с най-новите данни от Google Maps, което означава, че не е нужно потребителите да закупуват подобрения на картите или ръчно да ги актуализират през устройствата си.

Google Maps Navigation е създадена изцяло на базата на Интернет свързана GPS система, която дава възможност на потребителите да търсят определена локация, чрез гласови команди. В допъление към опцията за търсене на конкретен адрес, Navigation дава възможност и за търсене на дадено място по търговско наименование. Можете просто да кажете „София" или „Летище София" и Google навигацията ще ви упъти към желаното място. Navigation Beta има множество опции, включително намирането на допълнителни места по пътя като бензиностанции, ресторанти и паркиги.

Google Maps Navigation (Beta) предлага много удобства:

Лесна за ползване: Google намира вашата дестинация. Просто напишете или кажете мястото и Google Maps Navigation (Beta) го намира, по същия начин както бихте търсили и в Google Maps. Няма нужда да знаете адреса. Грешно написаните места се коригират автоматично, а тези, които потенциално са с еднакви имена и могат да се объркат, излизат като различни резултати от търсенето, така че потребителя сам да реши кое е правилното място.

Винаги актуална: Няма нужда от обновяване или изтегляне на по-нова версия, тъй като винаги съдържа най-новите карти, търговски обекти и информация за трафика. Връзката с Интернет гарантира използването на най-актуалните данни от Google Maps. Не се налага закупуването на по-нови карти или ръчна актуализация на мобилния телефон. Тъй като за столицата ни вече е налична и услугата Google Traffic, можете да получите и препоръки как да избегнете задръстванията в София.

Говорещи обувки от Google стимулират мъзреливците да спортуват

Съвременният начин на живот е станал причина мнозина от нас да водят застоял, нездравословен начин на живот. Ние все по-рядко ходим пеш...

Преглед чрез Street View или сателит: Вижте пътя си чрез Street View или 3D сателитни изображения с опцията на Google за висока резолюция на образа. Различните нива в Google Maps ви дават възможност да видите заобикалящата ви среда извън трафика, да погледнете от близо дадено сложно кръстовище или да видите витрините на даден магазин.

Безплатна за смартфони: Както и Google Maps, Navigation (Beta) е безплатна за ползване (Забележка: таксите за мобилен пренос на данни са в сила). В допълнение и защото е част от телефона ви, не се налага да носите със себе си друго устройство.

Безопасна: Вече не се налага да гледате екрана на телефона си, за да следите пътя. Можете просто да слушате напътствията.

Google Maps Navigation Beta за мобилни устройства е поредният продукт на Google, който става достъпен у нас, след обявяването на Street View за България.

За да ползвате Google Maps Navigation Beta, потърсете и изтеглете най-новата версия на "Google Maps" в Play Store за Android и Apple App Store за iOS, пише 359gsm.com, цитиран от КРОСС.

Google Street View тръгна и у нас

България влиза в Google Street View. Особеностите на интернет търсачката и възможностите за ползването и от бизнеса ще бъдат представе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини