Map to Snow - виртуалното The Mags приложение за реални ски и сноуборд спускания

19269
Map to Snow - виртуалното The Mags приложение за реални ски и сноуборд спускания

В ерата на стремглаво развиващите се технологии иновациите никнат като гъби – все по-смайващи и все повече улесняващи живота ни приложения. В този нов свят своето място намират и българските компании с техните свежи идеи и продукти.

И тъй като зимата все още не е отминала, а белите писти са изкушение за всеки, нека ви запознаем с най-новото приложение, което българската дигитална агенция The Mags разработи специално за зимен спорт – приложение, което е гордост и уникално постижение в сферата на мобилните технологии. Приложението се нарича Map To Snow и получи специалната награда "App of the year 2013" в конкурса Show Your App Award 2013, чиято финална церемония се проведе във Франкфурт, Германия в рамките на водещата конференция за мобилен бизнес M-Days. Map To Snow изпревари цели 200 приложения от цял свят, за да грабне заслужено наградата в епичното състезание.

Бял, пухкав и опасно студен сняг. Смразяващ вятър, който бръсне бузите. Размазана от светкавичното движение картина в зелено-бяло, която се появява в перфиерното ви зрение, докато под краката ви бялата покривка свисти и пръските сняг хвърчат зад вас и около вас.

Това е само малка част от усещенето да бъдете скиор или сноубордист. Да бъдете като Боде Милър или Алберто Томба. Като Линдзи Вон или Мария Рийш. И само тези, които са се качвали на ски или сноуборд знаят каква свобода носи това преживяване.

Но свободата не е единственото удоволствие. Защото всеки, качил се на ски или сноуборд, иска да се спуска по все по-трудни писти, да прави все по-трудни изпълнения, да лети все по-бързо – с две думи да става все по-добър. А новото приложение Map To Snow на дигитална агенция The Mags позволява на всеки, на абсолютно всеки, който се качва на ски и сноуборд.

Map To Snow e продукт на германския start-up MapCase. С негова помощ можете:

Александра Жекова взе квота за Олимпиадата в Сочи

Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова си е осигурила квота за участие на зимните олимпийски игри в Сочи през 2014 година в д...

-да проследите движението си по пистите – скорост, височина, къде на картата се намирате, без да е необходима постоянна връзка с Интернет.

-да печелите значки, отбелязващи специалните ви постижения на пистите. За всеки от курортите, въведени в системата има стотици значки, които могат да бъдат спечелени.

-Някои от значките са свързани и с други награди – отстъпки, подаръци и други изненади.

-Събирането на значки за постиженията ви носи и точки. Състезавайте се с приятелите си и с останалите потребители на Map To Snowи може да спечелите много награди и подаръци.

В системата за момента са въведени над 190 зимни курорта в 6 държави, между които и България с Банско, Боровец и Пампорово. Наред със сериозното покритие, което има и продължава да развива продукта, за популярността му допринася и оригиналната и запомняща се маркетингова стратегия на компанията. Партньорството с популярния ски състезател от Ямайка Майкъл Уилямс и кампанията RightToPlay, е оригинален и запомнящ се начин за комуникация с феновете, а възможността да се състезавате срещу Майкъл Уилямс – вълнуваща.

Ски сезон на Витоша ще има - от 15 декември

Този сезон и столичани ще могат да карат ски на Витоша. Добрата новина бе потвърдена и по време на фестивала „На ски и сноуборд в...

Както стана ясно Map To Snow вече има и международно признание – приложението спечели престижната награда "App of the year 2013" в конкурса Show Your App Award 2013, който се проведе в Германия. Приложението Map To Snow отвя конкуренцията на близо 200 мобилни приложения за iOS, Android и Windows Phone. Жури от 10 професионалисти в областта на мобилните технологии предпочете приложението пред всички останали, като го отбеляза като:

-          Най-иновативно мобилно приложение

-          Най-полезно мобилно приложение

-          Най-добре разработено мобилно приложение

Наградата бе приета от Управляващия партньор на The Mags Germany Даниел Путше (Daniel Putsche) заедно с представители на клиента, за който е разработено приложението.

Банско сред най-изгодните ски дестинации за британците

Британските скиори, търсещи добра цена тази зима, трябва да се насочат към Италия, България, Германия и испанските Пиренеи, показва и...

Научете повече за Map To Snow

Научете повече за The Mags 

Изтеглете приложение за iPhone 

Изтеглете приложение за Android

Научете повече за Майкъл Уилямс 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини