Домашните средства срещу онихомикоза и натуралния спрей Fresh Fingers

2877
Домашните средства срещу онихомикоза и натуралния спрей Fresh Fingers
Снимка: unsplash.com

Fresh Fingers е спрей за положително повлияване на кожа, преминала през или все още носеща последствията от гъбична инфекция – сухота, белене, лющене, загрубяване, неприятни промени в текстурата и структура и липса на нормален тен и оцветяване. Средството е насочено към хора от двата пола и всички възрасти, а неговият производител счита натуралният му състав, включващ единствено био-екстракти от пчелен мед, лимонен сок, Витамини C и E и клотримазол – антибактериален и противовъзпалителен агент. По-голямата част от наличните клиентски мнения и отзиви за био-козметичния продукт са положителни, като изпробвалите го подчертават задоволството си давайки добри оценки в коментарите по онлайн форумите за домашно третиране на онихомикоза.

Спреят за позитивно въздействие върху дермата след заразяване с микотична инфекция Фреш Фингърс има официален уебсайт. Резервацията и заявката за поръчка на бройка от него се подават единствено чрез попълването на име и телефонен номер в бланката, налична там. Клиентите може да търсят средството за благоприятстване на нормалната текстура и структура на епидермиса в аптеките или онлайн портали като Amazon, eBay или eMag, но няма да го намерят. Цената му е определяна като достъпна. Екстрактът от пчелен мед се счита за мощно антимикотично средство. Прилага се от векове с цел почистване, дезинфекциране и противодействие срещу последващи проявления.

Пчелният Мед – Народен Способ за Разкрасяване и Оздравяване

Всички сме чували за безбройните ползи от пчелния мед – събиран неуморно от трудолюбивите пчелички, за да можем ние, хората, да се радваме на по-висок имунитет и хубава кожа. Лечебната храна от векове се прилага като метод за спиране на кръвотечението, противовъзпалително и почистващо средство за отворени рани, правилно хидратиране на дермата и косата, важен компонент в сиропа за кашлица и успокояване на болното гърло.

Онова, което повечето хора не знаят, е, че за да бъде прилаган като съставка в домашна маска за лице или коса, той трябва да е в своя суров вид – да не преминавал през термична обработка на прекалено високи градуси в процеса на производството си. Веднага, щом бъде закупен от съответния магазин, той следва да бъде потопен във вряла вода, за да се втечни и да бъде годен за добавяне към натурални козметични средства.

Част от удивителните му способности включват:

- Противовъзпалително и антибактериално средство за отворени рани и заздравяване на белези по кожата.

- Повдига естествените нива на имунитета.

- Подходяща съставка е за маски за кожа за суха, мазна или комбинирана дерма.

- Натурален способ за намаляване на честотата на изблиците на акне.

- Абсолютно естествен шампоан, който заздравява и подсигурява нормални pH-нива за кожата.

- Облекчава кашлицата и възпалителните процеси в гърлото.

- Благоприятства работата на червата и стомашно-чревния тракт.

Въздейства положително на храносмилането.

- Създава предпоставки за наистина здравословен сън.

Как Медът Помага При Микотични Инфекции?

Попадането на гъбички по нокътната плочка и кожата на пръстите на краката и ръцете може да бъде изключително неприятно преживяване за всеки. Отърваването от тях е трудно, тъй като първичните им симптоми са трудни за разпознаване, а последващото третиране обикновено отнема месеца. Британски учени са установили наскоро, че прилагането на мед може да ускори процеса по възстановяване, а също и д а бъде добра превантивна мярка. Резултати от изследването са публикувани в журнала ‘Science Daily’.

Участващите в него експерти в сферата на микотичните организми са култивирали нов специален биологичен вид мед, наречен Surgihoney, който успява да разруши клетъчните стени на гъбичките, елиминирайки тях и техните дрожди. Той е подходящ и за нанасяне върху отворени рани, откъдето тръгват приблизително 60% - 80% от всички инфекции при хората. Природният продукт води до образуването на нежен биофилм върху повърхността на отвора в дермата, който ускорява процесите по зарастване.

Кои Натурални Съставки Влизат в Био-Формулата на Спрея Фреш Фингърс?

Производителят на средството за положително повлияване на кожа, преминала през онихомикоза счита, че най-силното качество на спрея за нормализиране на текстурата и изравняване на тена по повърхността на дермата Fresh Fingers е натуралната му формула. Тя е и основната причина да има толкова доволни отзиви и оценки от клиенти по онлайн форумите за био-козметични продукти за локално епидермално прилагане. Техните коментари и мнения посочват още, че цената на лосиона е съобразена със средните възможности на българина.

Основните компоненти в био-козметичната формула са следните:

- Екстракт от Пчелен Мед: Спомага за възвръщането на нормалната текстура и структура на дермата, благоприятствайки нейното по-бързо зарастване и правилно хидратиране. Допринася за изравняването на тена. Силен антисептичен агент.

- Клотримазол: Антибиотик и почистващ препарат, който се бори с разрушаването на клетъчната стена на гъбичките и техните дрожди.

- Лимонов Сок: Дезинфекцира, почиства и премахва потенето, сухотата, неприятния мирис и сърбежа. Освежаващ агент.

- Витамини C и E: Повдигат и подсилват имунитета.

Желаещите да се сдобият със спрея за повлияване на козметичния вид на кожата в засегнати от гъбична инфекция части на тялото може да го направят чрез попълването на бланка на официалния уебсайт. Те трябва да очакват прозвъняване от дистрибутора. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо кампания дава шанс на всеки да закупи продукта с -50% отстъпка от обичайната му стойност.

Натуралните Средства Благоприятстват Имунитета!

Използването на продукти с органични съставки предполага, че тялото е изложено на много по-малък риск от развиване на противопоказания, отколкото, когато се прилагат такива със тежки химикали. Микотичните организми навлизат в телата ни именно тогава, когато имунната ни защита е свалена. Затова и винаги, когато състоянието не е прекалено тежко, използвайте био-козметични средства за въздействие върху кожата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

По колко ябълки могат да се ядат при диабет

Не комбинирайте тези 8 храни с яйца или закуската ще се превърне в отрова

Лекар: Хората с тези заболявания ТРЯБВА да ядат банани

Как краката издават висок холестерол - 6 симптома, които трябва да знаете

С колко се вдига холестеролът, след като изядете 1 яйце

Колко кисело мляко може да се яде на ден

Инфекция на пикочните пътища при бременност може да е опасна за бебето: Ето как да се предпазите

4-те най-добри зеленчука за пречистване на кръвоносните съдове

Коя храна е функционална и как тя може да ни помогне

7 основателни причини да ядете повече ягоди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com