Когато болката трябва да си отиде, пренеси рехабилитацията си където пожелаеш

49358
Когато болката трябва да си отиде, пренеси рехабилитацията си където пожелаеш

Сериозните травми и тежките контузии са част от проблема ни. Навременното следоперативно и посттравматично възстановяване са особено важни, когато ни сполетят сериозни физически травми и когато болката се настани в живота ни.

Пациенти, лекари, кинезитерапевти, рехабилитатори – всички те ще намерят решение на проблемите си на първата в България интерактивна платформа за рехабилитация PlayReha. Тя е роден, български продукт, който съчетава познанието, полезното, новото и технологичното в областта на рехабилитацията, за да бъде достъпен от всяко едно технологично устройство – настолно или мобилно. PlayReha е най-евтиният вариант за пълно възстановяване след операция или травма, който съществува в България. Програмите за рехабилитация и възстановяване, които ще намерите в платформата, са лесно разбираеми. Всяка програма има брой упражнения, а всяко упражнение е демонстрирано чрез видео със съответните насочващи аудиоинструкции за точното им изпълнение - на български език. Това помага за правилното изпълнение на терапевтичните процедури. Всички упражнения и програми, включени в PlayReha, са одобрени и сертифицирани от Българската асоциация по артроскопия и спортна травматология.

ВИЖТЕ ПРИМЕР С УПРАЖНЕНИЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Удобството, бързият и лесен достъп до най-модерните и най-нови достижения в областта на съвременната телемедицина правят PlayReha неоценим инструмент за пациенти, които се възстановяват след операция; за пациенти, които тепърва ще се оперират и трябва да подобрят мускулния си тонус; за пациенти, страдащи от хронични заболявания и чието ежедневие болката превръща в кошмар; за хора, които водят уседнал живот и имат нужда от повече активност. Защото и статистиката в България е безпощадна – според НСИ годишно през центровете за рехабилитация в страната минават повече от 213 000 души, а 62% от тях споделят, че предпочитат да правят възстановяващите процедури у дома. С PlayReha това вече е не само възможно – то е лесно, удобно и без притеснение от големи разходи.

НАУЧЕТЕ ВСИЧКО ЗА PLAYREHA ТУК!

Всеки може безплатно да се регистрира на playreha.com и да получи достъп до инструкциите как да използва платформата за собствените си цели. Всеки регистриран потребител може да следи процеса на възстановяване, а лекуващият лекар ще знае какво е състоянието на пациента, какво е свършено и може да проследи терапията и резултата от нея. С помощта на PlayReha медицинските специалисти могат да създават индивидуални програми за своите пациенти и да ги адаптират интерактивно в случай на нужда, благодарение на лесната обратна връзка, която имат с пациентите си. Чрез платформата пациенти и придружители пестят работно време. Предимството на българската дигитална платформа за рехабилитация е , че тя помага на пациенти, лекари и кинезитерапевти, да подобрят ефекта от своята работа и да проведат правилното и успешно възстановяване!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com