X
 
 

Ортопедът от турската болница "Чорлу Ватан" д-р Левент Тан ще гостува в България на 06.12.2019 за безплатни консултации

1450 0
Ортопедът от турската болница "Чорлу Ватан" д-р Левент Тан ще гостува в България на 06.12.2019 за безплатни консултации
Снимка: Група Болници Мемориал
На 6 декември 2019 г. ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ ще има удоволствието да посрещне ортопеда от турската болница "Чорлу Ватан" – д-р Левент Тан. Той ще ни гостува в София по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Посещението му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

Във връзка с това специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на български пациенти, които се нуждаят от второ мнение или лечение в чужбина.

Всички пациенти, желаещи да се консултират с д-р Левент ТАН, трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравния център.

Кой е д-р Левент ТАН?

Работен опит и образование:

Д-р Левент Тан завършва медицинския факултет на истанбулския университет "Джеррахпаша" през 1994 г. През 2000 г. завършва своята специализация в катедрата по Ортопедия и травматологияв медицинския факултет на Тракийския университет.

Трудовият си опит натрупва като от 1994 г. до 1995 г. работи в здравен център "Яглъдере Гиресун". За периода от 2000 г. -2011 г.прекарва в държавна болница "Чорлу". Следващите 5 години до 2016 г. работи в частна болница "Шифа Чорлу", а от 2016 г. насам е в отделението по ортопедия и травматология на частна болница "Чорлу Ватан".

Д-р Левент Тан участва в множество курсове, семинари и симпозиуми. Взима участие в десетки конгреси, научни публикации и медицински списания.

Д-р Левент Тан членував:

- Медицинска камара Текирдаг

- Турска асоциация по ортопедия и травматология

- Турска организация по ортопедия и травматология

- Организация на артроскопия на спортни наранявания и колянна хирургия в Турция

В практиката си д-р Левент Тан прибягва до различни методи на лечение:

- Артроскопски операции - на коляно, рамо, глезен, лакът

- Протезиране -протезите, които използва д-р Тан, са произведени от най-качествените и най-предпочитани материали в света, доказали успеха си години наред.

- Роботизирани операции на коляното

- Лечение на вродени заболявания на тазобедрената става и стъпалото, чрез серийно гипсиране – неоперативна методика Понсети. Детските фрактури биват специално проследявани и лекувани.

- Ендоскопски операции при фрактури на ръка, пръст, китка, сухожилия на пръстите и разрязване на нервите.

- Хирургично и консервативно лечение на всички видове спортни наранявания

- Операции на тазобедрена става, коляно и рамене при калциране

- Хирургии за удължаване на костите и деформационни операции

- Лечение на всички видове фрактури и дислокации

- Диагностика и лечение на мускулни и костни заболявания

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Левент Тан в София на 6 декември 2019 г. трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Левент ТАН прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациента към момента.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално