Пазаруването в dm става трайно изгодно

15722
Пазаруването в dm става трайно изгодно
Снимка: dm

dm България обяви, че от 20.08.2020 въвежда политика на дълготрайни цени за всички свои магазини в страната. Ценовата стратегия се прилага успешно години наред в 9 държави в dm концерна, сред които Германия, Австрия, Унгария, Чехия и Словакия.

Днес сигурността и спокойствието на потребителите са от изключително значение. dm България разбира това и гарантира, че няма да увеличава цените си минимум четири месеца. Основната цел е да се даде ценова стабилност на потребителите. Стратегията на дълготрайните цени важи за целия асортимент и за всички магазини от веригата в страната, като се дава сигурност на клиентите, че те няма да се покачват - за поне четири месеца. Така в dm всяка цена става дълготрайна цена.

В центъра на ценовата стратегия на трайно изгодните цени стои интересът на потребителите, техните потребности и нужди, като така те пазаруват любимите си продукти достъпно и за дълго време. Естествено всеки би си задал въпроса „А след това? Какво да очакваме след тези четири месеца?“. Считано от 20.08.2020 занапред в dm вече ще има само регулярни цени, като четири месеца са минимален срок, в който цените няма да бъдат повишавани. При повечето продукти е обичайна една значително по-дълга стабилност на цените. Така dm България гарантира пазаруване без стрес в своите магазини, пестейки време и пари.

Концепцията е създадена от Гьотц Вернер, основателят на dm, съвместно с потребителското сдружение „Инициатива на критичните потребителите - Федерална организация на критичните потребители в Германия“ – една от значимите организации за защита на потребителя в Европа. Тя насочва вниманието към дългосрочната грижа за потребностите на хората. Ползата от това за клиентите е да пазаруват спокойно и във всеки момент, когато им е удобно, без постоянно преследване на краткотрайни акции в dm, което води до изтощително напрежение и презапасяване с ненужни стоки. Така компанията дава своя принос към обществото чрез достъпност и стабилност, като гарантира чудесно съотношение цена- качество. По този начин dm България иска да премахне стреса при клиентите от преследване на „ограничени бройки“, краткотрайни акции или друг вид атрактивни оферти в dm. Ценовата стратегия е ориентирана към изграждането на дълготрайни и стабилни отношения между dm и нейните клиенти.

Всеки клиент има свои любими марки и продукти, които са основна част от неговата потребителска кошница. Както всички хора са различни, така и предпочитанията им са различни. Новата ценова стратегия дава на клиентите възможност да купуват своите любими продукти на изгодни цени, без да бъдат изкушавани да сменят предпочитанията си заради краткосрочно намаление на подобен продукт или марка. Дълготрайните цени в перспектива освобождават ежедневието ни от натрупване на ненужни за определения момент стоки.

„По време на пандемията наблюдавахме колко несигурни и стресирани бяха хората. Това доведе до паническо натрупване на големи количества продукти, които не допринесоха за сигурността на хората, а натовариха бюджетите на домакинствата. Във времена на криза за нас е важно клиентите да знаят, че в dm може да пазаруват спокойно, защото продуктите за тяхната лична грижа и за дома са изгодни днес, и утре, и вдругиден. И така месеци наред. Защо човек трябва да губи скъпоценно време в постоянен лов на отстъпки - щом може да е различно, трайно и да носи спокойствие? За нас е от голямо значение клиентите ни да пазаруват без стрес, защото хубавите неща в живота са дълготрайни, както цените в dm.” , споделят от dm България.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com