PULSE FITNESS ARENA CLUB официално отвoри врати за клиенти

19021
PULSE FITNESS ARENA CLUB  официално отвoри врати за клиенти
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Най-очакваната фитнес зала Pulse Fitness Arena Club отвори официално своите врати на 14.09.2020 г. и Ви кани да усетите удоволствието от спортните занимания, както никога досега!

Бижуто на Pulse Fitness&Spa се отличава със своята невероятно комуникативна локация, удобна за всички столичани, като до нея лесно се стига както с личен, така и с обществен транспорт по две от основните пътни артерии на столицата – бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Доктор Г. М. Димитров“. Адресът на обекта е: 4-ти км, бул.Цариградско шосе, а на разположение на посетителите има и осигурен паркинг с над 200 паркоместа.

Ексклузивно: Pulse Fitness&Spa с ключова промяна в работата си с клиенти

Pulse Fitness&Spa прекратява задължителния годишен ангажимент за клубните си членове. Всеки бъдещ клиент на спортните центрове ще...

 

Осмият обект от веригата съвпада и с осмата им годишнина.

Както винаги, стилът, просторните светли зали и съблекални, луксозният интериор са запазена марка за Pulse и всички клубни и нови членове могат да се насладят и да усетят комфорта по време на своите тренировки. Pulse Fitness Arena Club ще Ви очарова със своята бутикова клубна визия. Всеки един детайл от интериора говори за безкомпромисния им перфекционизъм, а общата площ на спортния център е над 3 000 квадратни метра.

Разположението на различните зони в обекта осигуряват комфорт на всеки един клиент. Множеството от най-модерни фитнес и кардио уреди ще спомогне за Вашата по-добра тренировка. Разбира се, на разположение в обекта са и зони за провеждане на десетките групови занимания, характерни за веригата, които ще разнообразят спортния Ви тренировъчен режим. Най-добрите треньори ще се погрижат за Вас, Вашата визия и здраве и несъмнено ще се радвате на перфектните си резултати след посещение в най-добрите спортни центрове в България.

Идва модата на градските СПА центрове

Релаксиращи процедури, екологично чисти храни, спорт, медитация, ароматерапия. В последните години здравословният начин на живот вече н...

Pulse Fitness&Spa, на база на своята политика и принципа на клубно членство, осигуряват поредния невероятен и надграден обект, от който да се възползват всички техни клиенти. Дали ще тренирате в района на работното си място или близо до дома – Pulse са винаги наблизо! Не пропускайте да се запознаете отблизо с най-новото им бижу на изключително комуникативната му локация – Pulse Fitness Arena Club.

www.pulsefit.bg

0700 44 044

България изпреварва световните тенденции във фитнеса

Последното десетилетие се характеризира с истински бум във фитнес индустрията, която се очаква да продължава своя подем и занапред. Тем...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com