СПА процедурите извайват тялото при бременност

20885
СПА процедурите извайват тялото при бременност

Специалистите препоръчват на бременните жените да наблегнат не на скъпите кремове, а на СПА-процедурите, които ефективно се борят с излишните килограми и неприятните белези, които остават след раждането.

Стрийте, образуващи се по време на бременност, се дължат на разкъсване на долните слоеве на кожата. Това най-често е резултат на бързите промени в теглото по време на бременност, разказва БГНЕС. Много трудно е, а понякога и невъзможно на младите жени да се отърват от белезите по корема и ханша след раждането.

Специалистите препоръчват на жените да наблегнат не на скъпите кремове, а на СПА-процедурите, които ефективно се борят с проблема. Терапиите започват с пилинг на тялото с мед и кафе. Течният пясък причинява изтръпване, което предпазва кожата от поява на целулит и стрий. Инфрачервената сауна за няколко минутки има невероятен ефект. По време на тази процедура трябва да пиете колкото е възможно повече вода, за да избегнете обезводняването.

Обикновената сауна също е полезна. Около 30 минути изгарят близо 600 калории, но препоръчително е по време на бременност да не прекарвате вътре повече от 5 минути. За финал релаксиращ масаж на цялото тяло, който ще отпусне напълно бременната жена. Така тя ще е спокойна, отпочинала и с по-красив външен вид. Важно е кожата да бъде добре почистена и хидратирана.

Редактор: Калина Здравкова

10 минути спорт правят чудеса с фигурата

Десетминутната тренировка е напълно достатъчна за поддържането на добра фигура, смятат експерти от Американския колеж по спортна меди...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com