Стартира платформата на Next Level за „Красив ум в красиво тяло“

8261
Стартира платформата на Next Level за  „Красив ум в красиво тяло“
Снимка: лого

Днес стартира платформата „Красив ум в красиво тяло“ на верига концептуални фитнеси “Next Level”. Идеята на проекта е да провери как ни се е отразила пандемичната обстановка на състоянието на духа и ума.

След това всеки ще получи персонални препоръки за подобряване както на физическата, така и на духовната форма. На http://beautifulmind.nextlevelclub.bg потребителите ще открият седем въпроса с няколко възможни отговора, които ще се опитат да насочат всеки към най-правилната тренировка.

Молове и фитнеси: Трети локдаун ще е пагубен

Ново затваряне на търговските центрове в страната ще доведе до пагубни последствия за заетите в брашна 150 000 души, пишат в позиция до...

Тестът цели чрез лесни въпроси да начертае личен психо профил, който от своя страна да помогне на екипа на „Next Level“ да препоръча най-подходящата физическа активност.  Всеки, който се регистрира ще получи три безплатни тренировки в залите на Next Level, както и възможност за индивидуални съвети от екипа на Ани Владимирова.  

Припомняме ви, че още през януари бе обявено началото на кампанията „Красив ум в красиво тяло“ на „Next Level“, който е посветен на мисията да противодейства чрез физическа активност на предизвикателствата, които настоящето отправя към нас.  

„Next Level“ са известни с многокомпонентните тренировки Les Mills, достъпни само в техните зали и отдавна са популярни като любима активност на много звезди по света. Това, което отличава концепцията на Les Mills, е не само комбинацията от движения и различния тип натовареност. Те са съпроводени от специална хореография и подбрана музика, която цели да мотивира, вдъхнови и влияе както на физическото, така и на менталното преживяване. Така например, ако от теста си проличи, че имате нужда да вентилирате натрупани негативни емоции, през силови тренировки, платформата ще ви препоръча да опитате BodyCombat. Ако пък имате нужда от медитация и успокоение, ще ви насочи към йога практиките.

Проучване: Как влияе маската по време на фитнес упражнения

Маските за лице може да се носят безопасно по време на интензивни упражнения и биха могли да намалят риска от разпространение на COVID-...

Всички участници в платформата получават три безплатни тренировки, за да се убедят лично как те ще подобрят тяхното светоусещане. За целта от екипа на „Next Level“ ще се свържат персонално с всеки участник, за да уточнят подробности, сред които и коя зала ще е най-удобно за посещение.

 „Много проучвания са доказали благоприятния и лечебен ефект на спорта върху менталното здраве. Отделяните по време на физическа активност хормони значителното подобряват не само физическото ни здраве, но и ни карат да се чувстваме по-уверени, по-щастливи и по-успешни. Забелязахме, че хората са по-тъжни, потиснати, немотивирани и решихме да допринесем в борбата с Covid-19 в частта на неговите невидими последствия.“, споделиха от ръководството на „Next Level“.

“С този кратък, но показателен, тест може да измерите степента, в която стресът ви влияе. Наглед простите въпроси дават варианти за отговори, които отчитат степента на индивидуалната устойчивост, а резултатът се свързва с най-подходящата активност за вас.  Спортът е най-директният път към редукция на напрежението и профилактика на последствията от него. Погрижете се за себе си целенасочено и адекватно! Съобразете се с индивидуалните препоръки на специалистите от „Next Level“, които ще отчетат и нашите насоки!”, съветва  Ани Владимирова.  

Дами, НИКОГА не допускайте тези ГРЕШКИ във фитнеса!

Дамите са онези нежни и красиви същества, които винаги се стремят да изглеждат безупречно привлекателни. За тях външният вид е много ва...

Тестът вече е онлайн на http://beautifulmind.nextlevelclub.bg, а за повече информация за кампанията „Красив ум в красиво тяло“ следете профилите на „Next Level“ във Facebook и Instagram, както и на www.nextlevelclub.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com