Топим по-лесно килограмите с аеробика

23344
Топим по-лесно килограмите с аеробика

Ако сте решили да сваляте килограми, тогава по-добре играйте аеробика, отколкото да се потите във фитнес залите. Това ни съветват учени от престижния американски университет Дюк в Северна Каролина.

Младите и здрави хора, които желаят да отслабнат, е по-добре да тренират аеробика, вместо да правят силови упражнения. Това не означава, че няма никаква полза от тях. Напротив те са по по-подходящи за тези, които искат да натрупат мускулна маса, а не да изгарят мазнини.

В изследването са взели участие 234 души с наднормено тегло, предаде БГНЕС. Те не са страдали от диабет и не са се занимавали с фитнес. Участниците са разделени в три групи: силови упражнения – три пъти седмично; аеробика; съчетание на двата вида тренировки.

Изследването е продължило осем месеца. Резултатът бил категоричен: тези, които са се занимавали с аеробика, са свалили повече килограми, отколкото участниците в другите две групи.

Редактор: Д. Симова

По-малко мазнини = по-тънка талия

Нискомаслените заместители на продуктите с високо съдържание на мазнини помагат за най-бързо отслабване, откриха британски специалист...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com