Тренирайте спокойно: Строги мерки за хигиената в Pulse Fitness

6213
Тренирайте спокойно: Строги мерки за хигиената в Pulse Fitness
Снимка: Pulse Fitness

Pulse Fitness&Spa въвежда серия от мерки, насочени към повишаването на спокойствието както на трениращите във веригата, така и на работещите в нея, съобщиха от пресцентъра на Pulse.

Всички служители на клубовете, изпълняващи длъжности на рецепцията и на протеиновия бар, вече носят ръкавици по време на ежедневната си работа. Тези служители, които са били скоро в държави, засегнати от вируса, минават задължителните тестове и период на карантина, преди да се върнат на служба.

Pulse Fitness&Spa излезе извън границите на България

За пореден път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в България - Pulse Fitness&Spa, направи "бум" в обществото, а и...

Специален препарат за дезинфекция се нанася както на входовете и на изходите на спортните центрове, така и върху всички настилки, уреди и парапети през 3 часа всеки ден. Въведена е и извънредна нощна смяна, която има грижата хигиената в клубовете да е изрядна при започването на работа. Настилката в Pulse Fitness&Spa е антибактериална, което също е предпоставка за добрата чистота. Дезинфектант има наличен и в самите клубове. Той е на разположение на клубните членове, които могат да го нанасят върху фитнес уредите, които ползват по време на своята тренировка. Препоръчително е дезинфектант да се ползва и преди, и след работна серия.

Друга от мерките е инсталирането на термокамери в обектите. Повишената температура е сред първите симптоми на гриповите състояния. Термо камерите на места със засилен човекопоток ще осигуряват възможност за навременна реакция, ако даден клубен член е с телесна температура над нормата.

Специално проектираната вентилация в центровете Pulse Fitness&Spa гарантира свеж въздух по всяко време на деня. В допълнение към нейната работа, ще се извършват планирани проветрявания, които да гарантират максималната чистота на въздуха в тренировъчните зали.

Много са предпоставките посетителите на Pulse Fitness&Spa да не трябва да се безпокоят от евентуалната физическа близост с други трениращи по време на своя престой в клуба. Броят на груповите занимания е тенденциозно занижен, размерът на всеки един клуб и изборът от съоръжения не предполагат струпвания на хора, а в последните месеци отвориха врати и два нови клуба, което допълнително разсея потока от посетители. Така текущата посещаемост на фитнес и спа центровете не надвишава 20% от максималния допустим капацитет, което дава възможност клубните членове да тренират необезпокоявани и на безопасна дистанция един от друг.

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе – Pulse Fitness&Spa Mladost (СНИМКИ)

Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse F...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Масло от коприва – за какво е толкова полезно?

Най-добрата салата за сърцето и кръвоносните съдове

Опасните последици от сънната апнея, които не бива да подценявате

Домашни средства против алергии, които работят безотказно

Необичайни симптоми на менопауза: Трябва ли да се тревожите?

Отслабване до лятото - 3 грешки, които НЕ трябва да правите

Изследване дава отговор на въпроса: Трябва ли да се тревожим от пукането в коленете

Лекар разкри защо солта НЕ трябва да се слага в гореща храна

Железен имунитет през пролетта - лекар разкри какво трябва да се прави

Лекари: С този трик ще свалите кръвното за 2 минути

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com