Вижте как да отслабнете за лятото и да запазите килограмите през зимата

8836
Вижте как да отслабнете за лятото и да запазите килограмите през зимата
Снимка: iStock/Guliver

Два бестселъра излязоха това лято, благодрание на издателство "Колибри", за това как да отслабнем лесно, без да сме гладни и може би най-важното – как да запазим резултата и този начин на хранене, а и на живот да стане част от всекидневието ни.

В книгата си „Никога повече гладни" д-р Дейвид Лудуиг показва как да открием така важната връзка между съзнанието и тялото ни.

Неговият труд открива един нов подход към отслабването, базиран на практиката, научните изследвания, психология и личния подход. Може би един от най-завладяващите моменти в творбата му са личните истории на хората, които са се опитали да се разделят с килограмите си.

Книгата на д-р Лудуиг започва с описанието на „Общата картина“, фокусира се върху „проблемът“, започва да търси решение с помощта на науката, за да даде решението.

Може би най-чаровното в препоръките на д-р Лудуиг е това, че той няма да ви кара да гладувате.

Според него“стандартните диети с малко мазнини целят да изтръгнат мазнините навън от мастните клетки посредством ограничаване на калорийния прием. Но след няколко седмици лишения гладът достига безкрайни висини и метаболизмът се забавя… Изход от вечното гладува не се прицелва в източника на излишните калории. „

Излиза "Черво с чар. Истината за един пренебрегван орган" на Джулия Ендерс

Едва 24-годишна, тя реабилитира най-пренебрегвания орган в човешкото тяло. На 29 юли излиза от печат сензационната книга на Джулия Енде...

Кои са трите прогресиращи фази на този процес ще разберете като станете горд собственик на тази, книга, която – повярвайте, не е като никоя друга по тази тема.

Доктор по медицина и доктор на философските науки, Дейвид Лудуиг е практикуващ ендокринолог и изследовател в Бостънската детска болница, професор по педиатрия в Медицинския институт към Харвард и професор по хранене в Института за обществено здраве към Харвард.

А иначе д-р Лудуиг не се смущава да подчертае един всеизвестен факт: компаниите от хранително-вкусовата промишленост в САЩ и техните застъпнически кръгове харчат десетки милиони долари годишно за политически дарения, лобиране и други подобни дейности, като в замяна печелят огромно влияние върху политиката, свързана с храните, и подронват стандартите за здравословно хранене.

Вижте откъс от книгата му тук.

И като казахме „чар“, издателство Колибри зарадва преди дни читателите си с революционния бестселър Черво с чар. Истината за един пренебрегван орган" на Джулия Ендерс.

Никога повече гладни!

На 1 юли излиза от печат една брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването, като представя радикално нов план за подобр...

На пръв поглед двете несъвместими неща „чарът“ и „червото“ се преплитат в една изключително лесно смилаема лекция за функционирането на един от най-главните ни органи, разказана от умната и красива Джулия Ендерс. Въпреки своята крехка възраст Ендерс, водена от личния си опит на пострадала от кожно заболяване, ни обяснява, че „Най-голямата част от имунната ни система (около 80 процента) се намира в червото. И за това си има сериозна причина: тук е главната сцена на бактериалния „Удсток”. Бактериите стоят в отделен резервоар – лигавицата на червото – и не се доближават прекалено опасно до клетките. Имунната система може да си играе с тях без опасност за тялото ни.“

Сигурно ще ви е интересно и да разберете още! Може да го направите ТУК

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com