X
 
 

БЛС показа клип, насочен срещу агресията над медици (ВИДЕО)

697 0
photo of БЛС показа клип, насочен срещу агресията над медици (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver
Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари продължава.

#ПребориГнева продължава с клип против агресията над медици. В него участват актьорът Владимир Карамазов и председателят на БЛС д-р Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „Св.Анна“, съобщиха от БЛС.

Лекарският съюз не иска сестрите да вземат повече от лекарите, не е съгласен и с фелдшерите

Искането на част от специалистите по здравни грижи за 1120 лева начална основна заплата не е съпоставимо с реалните условия в част от ...

Владимир Карамазов, който е лице на кампанията на БЛС и безвъзмездно се включва във всички инициативи, включително и в снимките на клипа заяви: „Недопустимо е лекарите да стават заложници на собственото си призвание и докато се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да защитават своя собствен. Аз уважавам и ценя труда на лекарите“.

Във видеото председателя на БЛС призовава да се даде път на доброто. „Снимайте се с лекарите на които искате да кажете Благодаря. Изпратете снимките до Български лекарски съюз, за да ги включим в изложба и покажем, че заедно можем с добра дума да преборим агресията“, заявява д-р Маджаров.

Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация Pr@blsbg.com.

Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложби.

Маринов отрече да има замесени политици в схемата с ТЕЛК, защити лекарите

"До този момент в МВР не са получавани и няма данни тази престъпна дейност да е свързана с политически сили и с действащи политици. Ст...

БЛС благодари на екипа, включил се безвъзмездно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „Св.Анна“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители