X
 
 

До 40 работни дни ще е ясно кой ще строи детската болница

732 0
photo of До 40 работни дни ще е ясно кой ще строи детската болница
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински
Три консорциума искат да строят детската болница, стана ясно след отваряне на офертите днес. Сега комисията трябва да реши до 40 работни дни (считано от днес)кой ще изпълни обществената поръчка, съобщава Министерство на здравеопазването.

Офертите за проектиране и строителство на Национална многопрофилна детска болница са на консорциум "Детска болница - София", "Детско здраве" и "Здраве за децата на България".

Здравното министерство търси пари за детска болница

Идеята е да се изгради детска болница, която да поеме всички структури, които в момента са пръснати в отделни здравни заведения. Ако ...

В консорциума "Детска болница-София" влизат българската компания за вентилационна, климатична и отоплителна техника "Климатроник" ЕООД, мексиканската и "Иновасионес Техникас Ен Симентасион СА ДЕ СВ и испанската "Проес Консулторес СА".

Консорциумът "Детско здраве" е с участници от групата на "Главболгарстрой", пише Дневник.

Третият кандидат е обдинение "Здраве за децата на България", в него влизат влизат "Трейс Груп Холд" АД, "Смарт Билд Дигитал" ЕООД, "Монолит" АД и "Инжпроект" ООД).

По процедура ценовите предложения на кандидатите за обществената поръчка ще бъдат отворени след като комисията оцени техническите параметри на предложенията.

КЗК отхвърли жалбата срещу търга за детска болница

Отхвърлена е жалбата на Камарата на архитектите в България (КАБ) срещу обявената от здравното ведомство инженерингова поръчка за проект...

Процедурата беше възобновена преди по-малко от месец, след като съда отхвърли обжалване на камарата на архитектите.  За проектиране и построяване на детската болница Министерство на здравеопазването има предвидени 95 442 000 лв. с ДДС.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 19 ноември

Овен През този ден е моментът да кажете ясно какво точно желаете. Не че няма да има друг път, но моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани, при...