12 начина, чрез които да станем по-уверени

86770
12 начина, чрез които да станем по-уверени
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всички имаме едно желание – да бъдем по-привлекателни. Но какво трябва да направим, за да постигнем целта? За по-привлекателна външност можете да следвате тези съвети и бъдете изненадани колко бързо и магически работят. 

1.Усмихвайте се. Когато сте усмихнати, изглеждате приqтелски настроен и приветлив. Хората се чувстват комфортно с вас и искат да общувате. Независимо как се чувствате винаги се усмихвайте.

4 ужасяващи истории, свързани с пениса

Директорът на американския Институт за мъжкото здраве Брайън Стейснър разкри няколко прелюбопитни истории от практиката си на спасите...

2.Грижете се правилно за лицето си. Мъжете трябва редовно да се бръснат, а ако искате по-дълга брада, то я оформяйте и дръжте чиста. Жените пък задължително да не изоставят грижите за веждите си.

3.Поддържайте косата си. Коста ви е точно като корона, така че се грижете за нея. Хубавата външност е първата стъпка да привлечете някого. Не си правете редовно специални прически, защото по този начин косата ви няма да е здрава.

4.Избирайте си правилните дрехи. Вашето облеколо е наистина важно. Хората харесват тези, които са облечени, както трябва. Купувайте си дрехи, които ви пасват идеално, а не прекалено тесни или прекалено широки, с които изглеждате странно.

5.Осъществявайте контакт с очите. Когато говорите с някой, този тип контакт е важен. Така хората ще се чувстват важни и щастливи. Ако сте срамежливи, първо пробвайте с вашите близки и след това с непознати.

6.Ходете уверено. Знаете ли как да вдъхвате увереност чрез походката си? Дръжте тялото си спокойно и главата високо вдигната. Голяма част от това да сте привлекателни е заради увереността ви.

5 неща, които се случват на дългогодишните двойки

Начинът, по който виждаме света се променя, когато сме с някого дълго време. Освен това се променяме и самите ние. Всичко, от начина по...

7.Ухайте приятно. Никой не обича тези, които миришат лошо. Всички ваши усилия да изглеждате привлекателно ще бъдат напразно, ако не миришете добре. Взимайте всеки ден душ и използвайте парфюми и дезодоранти. Устната хигиена също не е за подценяване.

8.Отпуснете се. Възможно ли да мислите през цялото време какво си мислят другите за вас? Ако отговорът е да, то трябва да се преборите с този навик. Бъдете уверени и общувайте с другите, нервността не се харесва.

9.Смейте се и разсмивайте другите. Има една поговрка, че смехът е най-доброто лекарство. Когато се смеете хората се чувстват комфортно с вас и е по-вероятно да сте щастливи. Най-важното е да накарате и хората да се смеят.

10.Езикът на тялото. Той е от изключителна важност. Ако не го умеете, то много често хората започват да странят от вас. Те ще си помислят, че не искате да ви безпокоят, но ако сте спокойни, то обкръжението ще ви ще се чувства комфортно при общуването.

11. Задавайте въпроси. Не говорете за себе си през цялото време, а задавайте въпроси, но не неподходящи. Важно е хората да си мислят, че се интересувате от тях.

51-годишна жена роди 21-ото си дете

Жителка на Бразилия даде живот на своето 21-во дете. Жената е на 51 години, информира местният портал G1. Лекарите предупреждавали род...

12. Носете ярки цветове. Бъдете внимателни, за да не изберете някои цвететове, които не са подходящи за вас. Ярките цветове привличат хората, а и може да се почувствате по-уверени в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com