„Джуманджи: Следващо ниво“, „Малката голяма работа” и “Не си играй с огъня” са сред акцентите на А1 Видеотека през май

8349
„Джуманджи: Следващо ниво“, „Малката голяма работа” и “Не си играй с огъня” са сред акцентите на А1 Видеотека през май
Снимка: A1 Group

Три завладяващи комедии са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през май - „Джуманджи: Следващо ниво“, „Малката голяма работа” и „Не си играй с огъня”. Клиентите на А1 Xplore TV ще могат да прекарат приятни часове пред екрана, наслаждавайки се на първокласно филмово съдържание в уюта на собствения си дом.

В „Джуманджи: Следващо ниво“ четиримата младежи, които победиха играта в „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хемпшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота. Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и впуснат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата. Тя е много по-голяма, по-опасна, с много повече и непредвидими нива. Не всичко е това, което изглежда и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши.

Сред звездите, участващи в продължението на „Джуманджи“ впечатление прави Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в ролята на Брейвстоун. Неговото присъствие на екрана силно допринася за екшън привкуса на тази приключенска комедия.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е романтичната комедия с фантастични елементи „Малката голяма работа“. Историята разказва за жена, която получава възможността да преживее отново себе си като малка. Това се случва в момент от живота ѝ, когато отговорностите на възрастен стават непосилни. Джордан Сандърс (Реджина Хол) е безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Малката версия на Джордaн (Марсей Мартин) пък, след поредното си арогантно и грубо изпълнение, се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ - в деня на изключително важна презентация, която възрастната Джордан трябва да направи.

Никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия е за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си - свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

„Не си играй с огъня“ е семейна комедия, която описва как при поредната опасна операция екип смели огнеборци спасяват трима малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат върнати отново на родителите им. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то от най-непослушните.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV имат достъп до разнообразни по жанр кинохитове в А1 Видеотека. Всеки месец каталогът на Видеотеката се обновява с нови премиум заглавия, а клиентите могат да разчитат на персонализирани препоръки, тъй като платформата се адаптира към техните зрителски предпочитания

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Откритие: Антибиотиците разкриват нов начин за борба с рака

Ведите се оказаха генетично близки до етносите от Индия

Стоунхендж може да е свързан с рядко явление – луностоене

Откриват и дори нападат украински водолази: Делфините и руският флот - вярно и невярно (СНИМКА)

Градът на боговете бил разрушен от мегаземетресение

Защо самолетите почти винаги са боядисани в бяло?

Ново проучване разкрива скритата роля на Млечния път в древноегипетската митология

3000-годишна керамика разкрива търговски мрежи в Австралия много преди колонизацията

Криели се от народа и от самите себе си: Как мистериозни болести на монарси създават конспирации и интриги

Какво е хендж и защо са издигани такива структури?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно