Носталгията по "Правец" събуди мрежата

119770
Носталгията по "Правец" събуди мрежата
Снимка: pravetz/bg

Истина или шега – собственик на компания за ремонт на лаптопи пусна сензационната новина на страницата pravetz.bg, че в скоро време на пазара ще се появи лаптоп с марката „Правец”.

Спецификациите на лаптопа са повече от невероятни - собствена 64-битова операционна система "Правец ОС", офис пакет, напълно съвместим с Microsoft Office, плейър за филми, обработка на снимки, най-мощните процесори от Intel 13, 15, 17, до 16GB памет, твърд диск до 2 терабайта, хиляди безплатни приложения, възможност за тунер за цифрова телевизия, слот за сим-карта за мобилен интернет, над 5 часа работа само на батерия и още много екстри. Освен всичко друго, лаптопът работи под шест операционни системи - Правец ОС, Android, Chrome, Solaris, Windows 7, Windows 8.

Създадоха соларен лаптоп

Канадска компания представи първия лаптоп, захранващ се единствено със соларна енергия, който може да се използва сред природата без ну...

Проверка на Стандарт Нюз на домейна показва, че той е регистриран през 2012 година на името на фирма за поправка на лаптопи. Страницата вече се радва на голяма популярност във Facebook, макар че предвид характеристиките изглежда твърде малко вероятно да видим наистина лаптоп „Правец”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно