Покажете бърза мисъл и спечелете лаптоп ASUS X540S

8482
Покажете бърза мисъл и спечелете лаптоп ASUS X540S

Лаптопът вече е неизменна част от нашето ежедневие – има ли въобще хора, които могат без него? Затова и не е чудно, че постоянно се оглеждаме откъде да си набавим добър лаптоп, с който да вършим без проблем работата си и да можем да използваме за забавление – разбира се, след работа.

Като всяко хубаво нещо обаче мечтаният лаптоп може да се окаже непосилна тежест за джоба ви. Защо тогава да не си го осигурите като покажете знания и пъргав ум? Това е напълно възможно благодарение на специалната игра на „Българско заемно дружество“ (БЗД), където голямата награда е лаптоп ASUS, модел X540S.

Можете да вземете участие в играта до 31 март, 2017 година. За целта трябва да харесате страницата на БЗД във Facebook и да отговорите на трите въпроса от самата игра – на ТОЗИ АДРЕС!

Най-идейните зимни подаръци за мъже

Празниците свършиха, но защо трябва да има повод, за да зарадваш любимия човек с подарък? Само с изненадата и жеста казваш: „Благ...

Участието в играта не е обвързано с покупка или заявка на продукт или услуга, предлагани от организатора (Българско заемно дружество). Самата игра се организира и провежда само на територията на България и в нея могат да участват само лица с местоживеене в България и над 18 години, като има изключение за служители на определени фирми – можете да ги видите ТУК!

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА!

За организатора

„Българско заемно дружество“ (БЗД) е част от финансова институция, регистрирана през 1993 година в БНБ с удостоверение № BGR00003. Компанията осигурява потребителски кредити онлайн, което спестява голяма част от бюрокрацията. Договор за кредит обаче се сключва в писмена форма на хартиен или по друг законово допустим начин, в два екземпляра. Ако се интересувате от възможностите за получаване на кредит, научете ги на официалния сайт на БЗД или в централния офис на компанията – ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ 23А, ет. 2.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com