X
 
 

Разследват полицай, използвал змия като „помощник“ при разпит (ВИДЕО)

Индонезийските власти започнаха разследване, след като шеф на полицията призна, че един от служителите е стряскал с жива змия ужасен заподозрян в опит да изстиска от него признание.

Шокиращи кадри се появиха онлайн, показвайки предполагаем джебчия - с белезници и седнал на пода бос – да крещи истерично, докато полицай му отвръща с оскърбления в полицейския участък в провинция Папуа.

„Колко пъти си крал мобилен телефон?“, вика полицаят срещу неидентифицирания заподозрян крадец, който сякаш се страхува.

„Само два пъти“, отвръща заподозреният в отговор.

Бразилче се спаси от змия, като я обезвреди с ухапване

В Бразилия 6-месечно дете се спаси от отровна змия, като я захапа и я уби, предаде БГНЕС. Необичайният инцидент станал в гр. Мостардас...

В един момент се вижда как разпитващият като че има желание да набута в устата на джебчията змия, а извън кадър се чува други хора да се смеят.

"Полицай сега е разпитван от вътрешния отдел на полицията на Папуа", заяви говорителят на полицията в Папуа Ахмад Мустофа Камал.

Той не е идентифицирал служителя или не е казал дали други присъстващи ще бъдат разследвани.

Тони Ананда Свадая, началникът на полицията в квартал Джаяджияя, където се е разиграл инцидентът, се извини в изявление в неделя.

Но той добави, че заподозреният не е бил изложен на физическа опасност от змията.

Откриха неизвестна смъртоносна змия

Международен екип учени откри в Австралия неизвестен досега на науката вид отровна змия, съобщава Wild Life Extra. Змията е получила н...

"Змията е била питомна, а не отровна или опасна, а инцидентът беше тяхна собствена идея, за да могат да получат признание за вина възможно най-бързо", каза в справка Свадая.

"В бъдеще ще работим по-професионално", добави той.

Полицията не е казала каква змия е била използвана.

Индонезийските сили за сигурност многократно са обвинявани, че използват прекомерна сила и извършват нарушения на правата върху етническото население на Папуа, включително извънсъдебните убийства на активисти и мирни протестиращи.

Адвокатът по правата на човека Вероника Коман заяви, че видеоклипът потвърждава информации, давани от задържани папуански активисти в миналото.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители