Откриха мъртъв млад мъж в Кърджалийско

5080
Откриха мъртъв млад мъж в Кърджалийско
Снимка: БГНЕС

В гориста местност край кърджалийското село Широко поле е намерен мъртъв 20-годишният Бекир Рамадан, съобщи БГНЕС.

Два дни младежът не отговарял на позвъняванията на телефона си, родителите му тръгнали да го издирват, а по неофициална информация майката първа се натъкнала на мъртвото си момче. Снощи в 20,15 ч. е подаден сигналът за открития труп, съобщиха днес от регионалния пресцентър на МВР. Окръжната прокуратура е започнала незабавно разследване срещу неизвестен извършител за умишлено умъртвяване.

В Плевен тръгва делото за убийството на 19-годишния Мишел

В дните от 13 до 15 май 2015 г., Окръжният съд в Плевен ще разглежда делото за убийството на 19-годишния Мишел Коцев, убит от 17-годишн...

Извършен е оглед на местопроизшествието и на трупа, разпитват се свидетели, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да даде заключение за причината за смъртта на пострадалия. По тялото на убития е установена прободна рана в лявата гръдна част. На мястото на престъплението е бил и семейният "Опел Вектра". Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Бекир е от село Жинзифово, работел на бензиностанция в близкото село Мъдрец.

Семейството му се препитава с животновъдство, а той самият е ходил на гурбет в Белгия и Дания, разказаха местни хора. Днес за погребението се очаква от чужбина да пристигне братът на убития.

Полицията в Кърджали призова гражданите, ако разполагат с информация за съмнителни лица в района на престъплението, както и за движението на автомобила на жертвата, да се обадят на тел.112 или в дежурната оперативна част на Районното управление и гарантира анонимност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кърджали