Стартира Коледен конкурс 2018 в Кюстендил

2014
Стартира Коледен конкурс 2018 в  Кюстендил
Снимка: Actualno.com/ДжулияАндонова

Читалище „Братство 1869” обявява началото на традиционния конкурс за картина, картичка, сурвачка, сувенир, приказка и стихотворение на тема „Коледа”. В конкурса могат да се включат ученици от 1-ви до 8-ми клас от област Кюстендил.

Възрастовите групи на участниците са I група: 1, 2 клас; II група: 3, 4 клас; IІІ група: 5, 6 клас; IV група: 7, 8 клас.
Срок за предаване на творбите: 18 декември 2018 г.

Милена Крумова представя дебютния си роман "Тюркоаз"

На 25-ти ноември, в Синята зала на читалище „Братство 1869”, Милена Крумова ще представи дебютния си роман "Тюркоаз". ...

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 21 декември, от 13:00 часа в Голямата зала на читалището. Класираните на 1-во, 2-ро и 3-то място ще получат дипломи и предметни награди, осигурени от организаторите.  “Всяка година организираме Коледния конкурс, който предизвиква огромен интерес сред учениците в Кюстендил. Радвам се, че се включват ученици от всички общини на Кюстендилска област и представят невероятни както художествени, така и литературни творби!  Със своите произведения те превръщат салоните на читалището във вълшебна зимна приказка. Отличените участници ще получат предметни награди и дипломи.", заяви Иван Андонов, председател на читалището пред кореспондента на Actualno.com за града.

 

 

Първи международен коледен хоров фестивал ще се проведе в Кюстендил

На 7 декември от 17.30 часа, в Голямата зала на читалище „Братство 1869”, ще се проведе Първи международен коледен хор...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com