X
 
 

Турнир по стрелба с пистолет в Кюстендил в чест на МВР

2819 0
Турнир по стрелба с пистолет в Кюстендил в чест на МВР
Снимка: ОДМВР - Кюстендил
Днес служители на МВР - работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП – Кюстендил и журналисти от местни медии участваха в Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът бе посветен на 140-годишнината от създаването на МВР.

Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН, криминалистът от РУ Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.

МВР пак на протест, пак заради пари - този път заради нощния и извънредния труд

Отново подготовка за протест – това декларират от полицейския синдикат (СФСМВР). Основното недоволство сега е заради некомпенсира...

В отборното класиране на първо място се класира отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ – ОДМВР, на трето място е отборът на РУ Бобов дол.

Сред журналистите, участвали в турнира, най-добри резултати показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, представителят на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров – ТВ „Запад“.

Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на ОДМВР старши комисар Е.Стамболийски и директорът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.

Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават утре със турнири по спортен риболов, спортна стрелба и картинг.

Държавни служби все повече ни подслушват и следят

Службите все по-лесно ще подслушват и следят, пише "Сега". Това става ясно от броят на съдебните разрешения, които позволяват ползванет...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те зодии с ново гадже през февруари
5-те зодии с ново гадже през февруари

Вторият месец от 2020 вече настъпва, а с него и дългоочакваният шанс за намиране на сериозна половинка за някои от зодиакалните знаци. Всички знаем,...

Последно в Актуално