Един е починал в болницата след катастрофата с журналисти край Ловеч

10327
Един е починал в болницата след катастрофата с журналисти край Ловеч
Снимка: Ди джей Джорджо

Мъж е загинал, а трима души са с опасност за живота в ловешката болница след челен удар между две коли на главния път София - Варна, близо до Ловеч. Това съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Ловеч, информира "Дарик нюз". 

По-рано беше съобщено, че е възникнала тежка катастрофа с колеги журналисти от информационна агенция БГНЕС на пътен възел Абланица-Търново тази сутрин. При инцидента са се сблъскали два минивана, в които са пътували четирима души, като и четиримата са били заклещени в колите.

5 деца са пострадали при катастрофа в община Попово

Пет деца на възраст от 7 до 16 години са пострадали в пътен инцидент, станал късно снощи.  На пътя между селата Светлен и Глогинк...

Сигналът за инцидента е подаден в 8.45 ч. тази сутрин. Колите са се сблъскали на първия завой след разклона за село Абланица.

Всичките четирима пострадали са били откарани в болницата, но там единият от тях е починал. 

Единият от автомобилите е бил на агенция БГНЕС. От медията съобщиха, че поради тежък пътен инцидент с техни колеги спират работа за деня.

Все още се диагностицира състоянието на тримата мъже с опасност за живота, информира д-р Донка Минкова, прокурист на ловешкото здравно заведение. Освен лекарите на смяна в болница, са повикани и медици, които са били в почивка. 

2 коли се удариха челно в тежка катастрофа с журналисти

Жестока катастрофа между два автомобила стана във вторник сутрин на главен път Е-79. На разклона за Ловеч двете превозни средства се уд...

Движението по главния път е временно ограничено и в двете посоки, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура". Потокът в посока Варна се отклонява през пътен възел „Абланица" - през с. Българене - до разклона за с. Дъбрава - и отново на път І-4. Движението в посока София се отклонява при разклона за Дъбрава - с. Българене - пътен възел „Абланица". 

Продължава полицейският оглед на мястото на катастрофата. Причините все още се изясняват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч