Нанков в Тетевен: В края на следващ наш мандат минималната заплата ще е 1000 лв.

1707
Нанков в Тетевен: В края на следващ наш мандат минималната заплата ще е 1000 лв.
Снимка: ПП ГЕРБ

Икономическата и социалната политика е водеща в програмата ни за следващ мандат – предвиждаме в края му минималната работна заплата да достигне 1000 лв., а средната – 2000 лева.

Това каза на срещи в Тетевен водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч Николай Нанков. Той определи като чист популизъм обещанията на опонентите им за безплатни детски градини и ясли, тъй като те не разасняват на избирателите, че тези такси са по решения на отделните общински съвети.

Нанков: ГЕРБ предвижда всяка година актуализация на всички пенсии

Избирателите, особено по-възрастните, са притеснени от предстоящото машинно гласуване – това е нещо чуждо за тях и се опасяват, ч...

Не вярвайте на тези, които опропастиха бъдещето на родителите ви! Вие не знаете, но те помнят времето, когато магазините бяха празни, джобовете бяха празни, вие - малки, работа нямаше, спестените средства в домакинството - ограбени за една нощ, пенсионният фонд - ограбен за една нощ, обърна се Нанков към младите хора.

На среща с партийния актив в Тетевен водачът на листата за Ловеч каза, че „новата власт“ използва методите на политическата пропаганда за провокиране на омраза. И дори не се старае да доказва тежките обвинения срещу ГЕРБ. Целта им е изфабрикуваните манипулации да се разнасят от уста на уста, да се въртят по социалните мрежи и така да се формира обществено настроение.

Опонентите ни не могат да “изчегъртат” изграденото от ГЕРБ, нито доверието на хората, които са гласували за нас - над 20 хиляди избиратели в Ловешка област ни подкрепиха само преди няколко месеца - на изборите на 4 април, каза Нанков. И призова за висока избирателна активност – всички да гласуват масово и без страх. За да се върне стабилността и сигурността, за да се въведе ред в хаоса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com