Проектът "Ловеч – корени от миналото – мостове към бъдещето" спечели поредна награда

4756
Проектът "Ловеч – корени от миналото – мостове към бъдещето" спечели поредна награда

Проектът „Ловеч – корени от миналото – мостове към бъдещето“ спечели слушателския вот на радио N-Joy и радио Z-Rock за най-добър туристически проект, финансиран по ОПРР. Това бе обявено днес на живо в ефира на Z-Rock. От общо 294 гласа проектът на община Ловеч печели първото място със 118 гласа, следват проекти на общините Созопол (94 гласа) и Етрополе (82), съобщават от пресцентъра на общината за кореспондента ни от града.

Община Ловеч стана победител в седмичната слушателска класация на стартиралата на 29-ти юли съвместна кампания на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и двете радиа под наслов „Как променихме България“. В рамките на четири месеца успешни проекти в сферата на туризма у нас, осъществени чрез финансовата подкрепа на оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013г., се популяризират и чрез радиоефира. Класация се провежда всяка седмица.

В Ловеч ще има професионален индустриален колеж с въвеждане на дуално обучение

Консултативният съвет за икономическо развитие (КСИР) на община Ловеч даде съгласие да се разкрие професионален индустриален колеж. П...

Според концепцията на рубриката един слушател, гласувал за спечелилия проект, получава уикенд за двама в съответната община победител. Той се избира на лотариен принцип, печелившият за Ловеч се казва Александър Замфиров.

Община Ловеч взима за втори път отличие за този проект. По време на годишната конференция за представяне на напредъка на оперативната програма „Регионално развитие“ 2007-2013г. през декември 2013г. на общината бе присъдена наградата за най-атрактивно иновативно културно събитие за годината.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч