Анализатори: Кубрат Пулев е по-добър от Дейвид Хей

41335
Анализатори: Кубрат Пулев е по-добър от Дейвид Хей

Кубрат Пулев е много по-добър боксьор от бившия световен шампион в тежка категория Дейвид Хей. До това заключение стигнаха два от специализираните сайтове за бокс - Eastside Boxing и Boxingnews 24.

Според анализаторите Пулев е идеален съперник за мач срещу по-големия от братята Кличко - Виталий. 41-годишният украинец влезе в парламента с партията си УДАР, а до средата на декември ще реши дали ще остане на ринга.

Обявиха Кобрата за най-перспективния боксьор в тежка категория

Според популярен руски боксов сайт българинът Кубрат Пулев е "най-перспективният боксьор в тежка категория". В класацията на руския са...

В последните месеци медиите в Англия не спират да говорят за мач между Виталий и Дейвид Хей. Мениджърът на Кличко - Бернд Бьонте, обаче отписа подобен вариант и нарече Хей „малко кученце, което не спира да лае, но когато се появи голямото куче веднага се крие зад ъгъла”.

От специализираните издания веднага обявиха, че Пулев е един от малкото боксьори, които могат да са равностойни на Виталий Кличко. "За разлика от Хей, хора като Пулев няма да бягат 12 рунда, а ще се бият. Пулев, Деонте Уайлдър и Сет Мичъл са хора с талант, които могат да направят истински бой”, твърди Boxingnews24.

"Мач между Пулев и Виталий ще бъде много по-интересен, защото, за разлика от Хей, българинът може да озори Кличко", допълва изданието Eastside Boxing.

Редактор: Десислава Ушатова

Кобрата: Не е важно просто да имам мач с Кличко, а да го победя

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков връчи чек с премия от 10 000 лева на Кубрат Пулев - носител на европ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт