Атлети снимат филм преди Европейското в Рига (ВИДЕО)

8360
Атлети снимат филм преди Европейското в Рига (ВИДЕО)

Лекоатлетите от националния отбор разнообразиха тренировките със снимането на клип преди заминаването на Европейското отборно първенство в Рига, което е на 21 и 22 юни. Клипът е заснет в Сливен, където атлетите ни са на лагер, съобщава bgathletic.

Лентата е със заглавие kidnapping fireman!, а в главната роля на отвлечения е шампионът на България на 60 м Боян Петров. В ролата на режисьор е Георги Ганчев. Той въвлича в в престъплението и националите – Петър Кременски, Даниел Добрев и Илиан Борисов.

Хърделистката Джоунс се състезава на 3 континента за седмица

Само за седмица двукратната световна шампионка на 60 метра с препятствия в зала Лоло Джоунс стартира на три континента. Американка бе н...

25 години е разлика в годините между най-възрастния и най-младия атлет в националния ни отбор за Европейското отборно първенство.

Националната рекордьорка на копие Христина Георгиева е родена през 1972 година, а представителят ни на 800 м при мъжете Нягол Няголов е през 1997-ма. За него участието в Рига е дебют. Той е балкански вицешампион за кадети от шампионата в Сливен и лидер в българската ранглиста за годината с 1:55.95 мин.

Няголов нямаше право да участва на националното първенство на страната за мъже, защото е юноша младша възраст. Шампиони на България станаха Сава Тодоров и Стоян Владков с равно постижение от 1:56.91 мин., което е по-слаб резултат от това на Няголов.

Георги Иванов стана трети на атлетически турнир в Полша

Гюлетласкачът Георги Иванов се класира трети на атрактивния турнир Orlen Cup, на площада в град Плоцк. Атлетът изпрати гюлето на 19.93 ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт