Atos в партньорство с CoolFit

2764
Atos в партньорство с CoolFit
Снимка: CoolFit

Водещата компания в предоставянето на IT услуги в Европа - Atos се довери на CoolFit.

Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител.

В България групата на Atos e представeна от две компании  - Atos IT Solutions&Services и Atos Bulgaria Competency Center с общо над 1500 служители.

Atos IT Solutions&Services поддържа 20+ бизнес функции и 1000+ процеса, като предоставя цялостни услуги като счетоводство, контрол, управление на финанси, човешки ресурси и доставки на компаниите от групата на Atos. Дружеството доставя и услуги за бизнес комуникации за клиенти в над 40 страни по света. От друга страна, Atos Bulgaria Competency Center предоставя IT решения за крайни клиенти които искат да се дигитализират.

В интервю с Иван Фончев  - Директор, Технически Център, той разказа за новия им доверен партньор - CoolFit.

1.   От къде разбрахте за CoolFit?

- Разбрахме за CoolFit от няколко канала в Интернет. В Atos постоянно търсим стратегии да стимулираме благосъстоянието на нашите служители и откриването на CoolFit даде началото на една такава стратегия.  Екипът на CoolFit реагира бързо и бяха безупречни, успяхме да подпишем договора си с тях изключително бързо и  в тяхно лице ние виждаме доверен партньор.

2. От кога започнахте съвместната си работа?

- Нашата съвместна работа започна още с началните стъпки на CoolFit. Бяхме впечатлени от иновативността и бързото им развитие, което ни накара да смятаме, че те са подходящ и доверен партньор за нас.

3. Защо започнахте да работите с CoolFit?

В Atos, най-ценният ресурс са служителите и те стоят зад всеки успех на компанията. Важно за нас е да изготвим правилна стратегия за развитието и цялостното благосъстояние, както в професионален, така и в личен план на нашите служители и смятаме, че услугите, които предлага CoolFit са изключително подходящи именно за тази цел. Предлагайки множество услуги и активности, обединени в един абонамент, CoolFit предразполага служителите ни да водят по-активен, здравословен и деен начин на живот, по изключително лесен и удобен начин.

4. Кое е любимото ви нещо в CoolFit?

- Една от причините за нашето предпочитание към CoolFit e, че с него вече могат да бъдат посещавани вериги фитнеси, като Pulse Fitness&Spa и Athletic Fitness, като няма необходимост от пластика за достъп до спортните обекти и всичко става чрез мобилно приложение. Поради естеството си, Atos се оповава на бързоразвиващия се дигитален свят и CoolFit от своя страна, като изцяло дигитализирана услуга, предразполага нас, като потребители, да се възползваме от множество услуги, по много по-достъпен начин.

5. Как CoolFit повлия на вашия начин на живот? Усещате ли някаква разлика и във вашите колеги?

- Това което усещам за себе си, е много повече мотивация и интерес да посещавам предложените активности, особено тези, които да момента не бях изпробвал. Това забелязвам и в нашите служители – много повече активност и мотивация, развиващи се за особено кратък период.

6. Какво е мнението на вашите колеги?

- Предлаганите от Coolfit, висококачествени услуги, широка партньорска мрежа и разнообразие от зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове, са причината да смятам, че този огромен избор от услуги и лесния достъп, който предлага CoolFit, предразполага нашите служители да харесват услугата и да избират повече дейности, в полза на своя активен начин на живот.

7. Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

- Вече препоръчахме услугата на наш партньор като те наскоро подписаха договор с CoolFit. За нас в Atos е важно развитието и покоряването на нови цели. С оглед на последните месеци, CoolFit постоянно се разраства и увеличава своята мрежа от услуги, което ние харесваме и подкрепяме. Изключително приятно е да виждаме иновативност, развитие и целеустременост в дейности и услуги, които всъщност допринасят за един много по-здравословен личен, обществен и корпоративен начин на живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com