X
 
 

Фюри показа истинска класа и невиждана воля, но беше ограбен срещу Уайлдър

19392 0
Фюри показа истинска класа и невиждана воля, но беше ограбен срещу Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages
Тази нощ "градът на ангелите" Лос Анджелис стана арена на един от най-вълнуващите двубои световния бокс. Шампионът на WBC Дионтей Уайлдър прати два пъти в нокдаун човека, прекратил 8-годишната хегемония на Владимир Кличко на ринга - Тайсън Фюри, но като по чудо британецът успя да се изправи в 12-ия рунд след жестоките удари на съперника си.

В крайна сметка, съдиите не стигнаха до единодушно решение, като мачът беше обявен за равен, въпреки че според всички специалисти Тайсън Фюри трябваше да го спечели, след като победи в повечето от рундовете. По този начин Дионтей Уайлдър запази титлата си и остава непобеден на професионалния ринг, но ще трябва да премине и през реванш, след като не беше определен победител.

Помните ли какво каза Фюри на Уайлдър преди година?

Броени часове остават до едно от най-очакваните боксови зрелища за годината. Американецът Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри ще се изправят...

Тайсън Фюри беше далеч от върховата си форма, но показа невероятно технична игра и страхотна постановка в защита, с която тотално разби играта на Бронзовия Бомбардировач. Считаният за най-точен боксьор сполучи в под 20% от правите си удари и се представи далеч от най-доброто, което може, но това се дължеше изцяло на факта, че Фюри го държеше на отлично разстояние и успя да му нанесе загуби в почти всички рундове, извън тези, в които Уайлдър го прати в нокдаун - 9 и 12.

Впечатляващо беше изправянето на Фюри в 12-ия рунд. Уайлдър вкара десен прав в тила на Фюри, а след това го просна с удар с лявата ръка и вече тържествуваше с "победата". Фюри не помръдна в първите 5 секунди, обаче съумя някак да се изправи и усмихнатата физиономия на Уайлдър се превърна в гримаса на разочарование.

Подробности за мача Дионтей Уайлдър - Тaйсън Фюри четете в Sportlive.bg.

Ето къде може да гледаме боксовото зрелище Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

Тази нощ Лос Анджелис е арена на най-интересния боксов сблъсък до края на годината, а може би и изобщо през настоящата година. Един сре...

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално