Когато ти не отиваш в залата, залата идва при теб

3790
Когато ти не отиваш в залата, залата идва при теб
Снимка: iStock/Guliver

3 ключови фактора да влезеш във форма от вкъщи

Има хора, които искат да влязат във форма, но избягват фитнес залите защото се притесняват как изглеждат. Други се притесняват, че не са достатъчно компетентни и няма да знаят как да използват уредите, каква групова тренировка да изберат, какво точно да попитат. А трети не ходят в залата, за да избегнат контакта с други хора в сегашната пандемична ситуация.

Всички тези причини са напълно разбираеми и затова фитнес индустрията в България и по света търси решения, с които да направи спортните занимания по-достъпни.

Какво е решението? Особено в сегашната ситуация, когато физическата активност играе ключова роля не само за добрата форма на тялото, но и за силния имунитет и психическото здраве на човек.

 

Фитнесът е там, където си ти

Решението са онлайн тренировките, които дават възможност на хората да спортуват в удобството на своя дом, на чист въздух в парка и дори в хоум офиса си. За всички хора, които се притесняват да посетят някой от 11-те фитнес клуба на Атлетик Фитнес, „отвори“ 12-тия ни онлайн клуб – Атлетик Онлайн Зала. В нея има голямо разнообразие от тренировки, подбрани според най-често търсените нужди на клиентите. А именно – изграждане на мускулна маса и сила, отслабване, стягане, гъвкавост и др.

 

3 ключови фактора да влезеш във форма от вкъщи

За да постигнеш желаната форма, било то за подобряване на здравето или за оформяне на тялото и повишаване на самочувствието, са нужни 3 ключови фактора: ясен план, постоянство и компетентни напътствия. Професионалистите от екипа на Атлетик Фитнес, компания с над 25-годишна история и е един от основоположниците на фитнес индустрията в България, знаят от какво имат нужда клиентите и как да им помогнат да го постигнат. Ето защо в онлайн залата на Атлетик, освен онлайн тренировки, потребителите получават и още полезни онлайн услуги:

 

·         Фактор 1: Ясен план или персонален тренировъчен план

Всеки потребител, закупил достъп до онлайн залата, получава възможност да получи онлайн своя тренировъчен план. Напълно според нуждите му – отслабване, раздвижване, мускули или активно дълголетие. Програмата дава конкретни насоки на начинаещите какви упражнения да включат, колко често и как да ги изпълняват.

·         Фактор 2: Постоянство

След като вече знаеш какви упражнения и тренировки са ти нужни, в онлайн залата можеш да намериш разнообразие от видеа и live излъчвания, с които да следваш плана си.

Когато от начинаещ влезеш в по-добра форма и вече си напреднал, можеш да получиш новия си персонален план, за да надградиш постигнатото. Или да посетиш най-удобния ти фитнес клуб и да се консултираш с персонален треньор, за да преминеш на следващо ниво. Всичко зависи от теб - от целите и желанията ти.

·         Фактор 3: Компетентни напътствия

За да имаш на своя страна компетентен съюзник по пътя към здравословния живот и навици, в онлайн залата на Атлетик Фитнес ще намериш и уебинари на актуални теми с доказани специалисти във сфери като – хранене, физиотерапия, екипиране, изграждане на навици и др.

Интернет е пълен си информация, но това което е добре за приятелите ти, може да се окаже неподходящо за теб самия. Затова е важно да получаваш напътствия и да имаш личен план, който да те отведе до личните ти цели.

 

Водени от каузата за „Повече хора. По-активни. По-здрави“, Атлетик Фитнес разработи за теб първата по рода си онлайн платформа в България за:

- онлайн тренировки за: оформяне на тялото, имунитет и/или антистрес;

- уебинари на актуални теми;

- персонален тренировъчен план.

 

Започни своя път към мечтаното аз и тренирай когато и където пожелаеш с Атлетик Онлайн Зала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Милица Мирчева атакува олимпийския норматив на маратона в Прага

Почина легендарен български треньор по борба

Спорт по телевизията днес - 25 април 2024 г.

Ивет Лалова се похвали: Роди ѝ се син

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт