X
 
 

Комисията в САЩ не е искала да вземе под внимание поведението на Джени Суши извън целувката

3384 3
photo of Комисията в САЩ не е искала да вземе под внимание поведението на Джени Суши извън целувката
Снимка: интернет
Нищо от въпросите на юридическата защита на Кубрат Пулев за поведението на Джени Суши преди и след мача на българина с Богдан Дину не е било позволено да бъде коментирано пред Атлетическата комисия на Калифорния. Това стана ясно от репортаж на Нова телевизия, а българинът беше наказан с отнемане на лиценза за бокс в САЩ за шест месеца.

Самата Суши се оплака, че приятелката на Кубрат - Андреа, я е тормозила онлайн, с реплики и е категорична, че заради такава форма на тормоз например има много младежи в цял свят, които страдат. Засега Суши не мисли да води гражданско дело за парично обезщетение срещу Кубрат, но това решение може и да бъде променено в бъдеще.

Самият Пулев коментира, че въпросите за поведението на Суши е трябвало да бъдат взети под внимание. Припомняме, че брат му Тервел пусна видео как "репортерката" танцува в скута на мъж от компанията на Кубрат. Боксьорът ни каза, че ръце няма да целува и няма да се моли и извинява на Суши, докато тя повярва, след като вече се е извинил за поведението си.

Относно евентуалния мач със суперзвездата на професионалния бокс в най-тежка категория Антъни Джошуа, Пулев каза, че вярва, че такъв мач със сигурност някога ще има. Той изрази съжаление, че шансът това да се случи през лятото си е отишъл.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Емигрант 1 Емигрант преди 4 месеца Профил на трол?
    Кубрате,шансът ти беше кацнал на рамото,но ти се уплаши и с тази измислена контузия сам се вкара в капана. Просто забрави или си мечтай че някога ще се биеш срещу някой от големите . Това е началото на краят за теб.