Мария Гигова за Цвети Стоянова: Имаше здравословен проблем, не се говореше за него

4726
Мария Гигова за Цвети Стоянова: Имаше здравословен проблем, не се говореше за него
Снимка: БГНЕС

Нищо не може да се коментира в този момент. Така първото ни златно момиче в историята на художествената гимнастика Мария Гигова коментира случилото се с младата ни гимнастичка Цветелина Стоянова.

По думите ѝ художествената гимнастика е много красив спорт, но зад тази красота се крият стотици часове труд, много лишение. Нашият спорт е една емоция и любов – без любов не може да се постигне нищо, добави Гигова пред Нова телевизия.

Часове след трагедията с Цвети Илияна Раева реагира във Facebook

Няколко часа след като стана известно, че едно от златните момичета от ансамбъла Цветелина Стоянова е паднала от 6-я етаж, Илияна Раева...

Мария Гигова беше попитана дали знае защо всички момичета от ансамбъла заявиха, че ще се оттеглят след Рио и дали Цвети не е била извадена от отбора, а не се е отказала сама заради травма. Зная, че Цвети имаше здравословен проблем, но нямам представа какъв точно, не се говореше, но изглежда не беше физически, поясни Гигова.

На директен въпрос дали има разработена система за превенция при по-тежки психически състояние, Гигова каза, че това е много индивидуално. Не можем да влезем в душата на това момиче, добави тя и разказа, че познава Цвети от малка. По думите на Гигова Цвети е имала труден живот, защото е растяла без майка, но не може да си представи защо това се е случило.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com