Мениджърът Хаген Дьоринг: IBF няма да позволи на Кличко да избяга

15625
Мениджърът Хаген Дьоринг: IBF няма да позволи на Кличко да избяга
Снимка: Getty Images / Guliver

От IBF отказаха да има унифициран мач за всички титли между Кличко и Стивърн. Това заявява в интервю за "Тема спорт" мениджърът на Кубрат Пулев - Хаген Дьоринг. "Те искат да се състой първо срещата между него и Кубрат. На този етап това се знае. Следващата седмица моят колега г-н Майер ще пътува до Ню Джърси, за да проведе разговори с хората от IBF. Към момента знам, че съвсем скоро ще има двубой между Пулев и Кличко", казва Дьоринг.

Според него IBF няма да позволи на Кличко да избяга от мача с българина. "Информацията ми е, че от федерацията искат двамата да се срещнат в най-скоро време и първо украинецът ще трябва да защити своите титли срещу Пулев. Трябва да изчакаме и да видим какво окончателно ще кажат от WBC и IBF. Вярвам, че Владимир ще бъде задължен първо да приеме предизвикателството от Кубрат", коментира мениджърът на българския боксьор. Той също е запознат с намеренията на Дионтей Уайлдър, срещу 10 млн. долара да се откаже от мач със Стивърн, за да има обединяващ на Кличко. Мениджърът е категоричен, че Владимир не иска да се бие с Кубрат.

Кличко: Пулев има само 20 мача и е недодялан

Съпреникът на Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория на IBF - Владимир Кличко, за първи път открито заяви мнението си за бъ...

"Кличко знае, че може да бъде победен от Пулев и именно затова иска да избегне подобна среща. Това не е тайна и всички в този бизнес знаят, че нашето момче може да стане световен шампион", обяснява Хаген Дьоринг. Според него тук не става въпрос за пари, а за това, че на Кличко ме у ясно, че може да загуби. А той винаги си търсел леки съперници - като Лепай. Немският мениджър не е убеден, че ако се стигне до двубой Пулев - Кличко, мачът ще е в Хамбург. Смята, че ще има търг за града. "Кубрат Пулев ще е първият сериозен съперник на Кличко", категоричен е Хаген Дьоринг.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com