Последни данни за състоянието на Цвети Стоянова

10770
Последни данни за състоянието на Цвети Стоянова
Снимка: Thinkstock

Състоянието на Цветелина Стоянова остава тежко и тази сутрин. Кръвоизливът в далака ѝ е овладян, но не може да диша сама и все още е в реанимация.

Лекарите съобщават, че въпреки операцията, състоянието ѝ остава критично и следващите 7-8 часа са от изключителна важност.

Сблъсък на позиции за Цвети Стоянова - изключена от отбора или сама се е оттеглила?

Не може спортист от такъв ранг да се остави така. Има психолози, да не говорим, че треньорът е най-големият психолог. След като са знае...

„Поставена е на апаратна вентилация. Това означава, че не диша сама, а диша чрез апаратура. На този етап нейното състояние не позволява да се прави друго или някакви специални изследвания. Те ще бъдат направени на по-късен етап", допълниха от „Пирогов“.

Вчера Стоянова е докарана в съзнание в "Пирогов" и контактна.

Припомняме, че световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова направи опит за самоубийство.

Във вторник (14 юни) през деня 21-годишната столичанка падна от шести етаж в блок в квартал „Надежда”. Тя се намира в Централна реанимация на „Пирогов” в момента. Цвети е претърпяла операция и състоянието й е много тежко. Стоянова е с множество наранявания на вътрешните органи и с кръвоизлив, който е овладян по време на хирургическата интервенция.

Мария Гигова за Цвети Стоянова: Имаше здравословен проблем, не се говореше за него

Нищо не може да се коментира в този момент. Така първото ни златно момиче в историята на художествената гимнастика Мария Гигова коменти...

Цветелина Стоянова е гимнастичка на Клуб "Илиана". Влезе в националния ансамбъл след олимпийските игри в Лондон през 2012 година, има световна и европейска титла с този състав от 2014-та. Преди дни участва на Световната Купа в Испания, където отборът спечели два сребърни медала от финалите на уредите, но допуснаха грешка в квалификациите и останаха четвърти в многобоя. Състоянието на гимнастичката се е отключило именно след това състезание. В интервю за БНТ преди два месеца момичетата бяха категорични, че след олимпийските игри в Рио ще се оттеглят всички заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт