Рафаел Надал отстрани легендата Роналдо на покер

15110
Рафаел Надал отстрани легендата Роналдо на покер
Снимка: Getty Images / Guliver

Явно Рафа Надал е роден да отстранява най-добрите не само в тениса, но и в други спортове. Водачът в ранглистата на АТР отстрано световният шампион по покер Даниел Негреану. Това стана на благотворителен турнир по покер в Прага, Чехия.

Наградният фонд на събитието бе 100 000 евро, като това бе първото официално покер събитие за 27-годишния Надал. Той започна да се изявява в покер средите след контузия миналата година, но до момента участваше само в онлайн турнири.

Джокович направи Лондон своя запазена територия

Хеттрик – Новак Джокович може и да е номер две в света, но днес той пречупи световния номер едно Рафаел Надал и го лиши от единст...

„Забавлявах се, прекарах си чудесно, играейки срещу приятели за благотворителност. Това, което знам е, че утре сутрин съм на корта да тренирам“, каза Надал след събитието през вчерашната вечер.

Освен Негреану, Надал се справи на покер и с Алберто Томба, както и с футболните легенди Роналдо и Шевченко. За десерт испанецът се справи и с холандската хокей звезда – Фати Морейра де Мело.

Рафаел Надал отново пречупи Роджър Федерер

За 32-ри път световният номер едно Рафаел Надал и рекордьорът по титли от Големия шлем и на Финалния Мастърс на осемте най-добри Роджър...

Преди турнира Рафа Надал каза на журналистите: „Животът ми е все още предимно тенис. Играя покер за удоволствие, но се опитвам да съм... конкурент. Както в тениса, така и тук трябва да си спокоен и концентриран. Трябва да умееш да се контролираш и да изчакаш своя момент“.

Рафаел Надал се завърна ударно в световния тенис след своята контузия, печелейки 10 титли и завършвайки годината на върха в ранглистата, информира sports.ndtv.com.

Надал официално завършва годината под номер едно

Първата ракета на Испания Рафаел Надал вече официално завършва и като първа ракета на света. Това стана факт, след като в Мастърса на о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт