Специалист от САЩ даде 5 предимства на Кубрат Пулев пред Кличко

45452
Специалист от САЩ даде 5 предимства на Кубрат Пулев пред Кличко
Снимка: БГНЕС

Един от дългогодишните боксови анализатори в САЩ - Ричард Томас, изрази мнение, че Кубрат Пулев може да детронира 38-годишния шампион. Според специалиста Кобрата има 5 основни предимства пред украинеца.

1. Размер: Пулев е малко по-нисък от Владимир, но по габарити доближава украинеца много повече от досегашните му опоненти. Когато излезе на ринга, Кубрат ще изглежда на мястото си.

Владимир Кличко: Не подценявам Кубрат, той е сериозно предизвикателство

Световният шампион в тежка категория версия WBA, WBO и IBF Владимир Кличко заяви, че не вижда причина да подценява предстоящия си съпер...

2. Възраст: Въпреки че не е точно млад талант, Пулев е все още в ранната фаза на 30-те, докато Владимир гони 40. Кличко се грижи много добре за тялото си, но когато се срещнат двама натренирани атлети, възрастта влияе.

3. Игра с тяло: В много отношения съперниците си приличат - обичат дистанцията и правите удари. Пулев обаче има по-добра игра с тяло.

4. Челюст и издръжливост: Кличко е известен със стъклената си челюст, която грижливо пази много добре. Освен това възстановителните му способности не са толкова добри. При Пулев е различно.

5. Адаптивност: Тъй като българинът не е така застрашен при удар, той може да си позволява повече ходове. При него има и план “Б”, за разлика от Кличко.

Кубрат Пулев: Кличко не е повече от мен, все пак съм българин

Претендентът за световната титла по бокс в тежка категория за професионалисти Кубрат Пулев смята, че шампионът Владимир Кличко не е нищ...

24 часа

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт