Спортист от Олимпийски надежди застреля треньора си

51913
Спортист от Олимпийски надежди застреля треньора си

Тийнейджър нелепо застреля треньора си в училището Олимпийски надежди в град Новокузнецк, Русия, съобщи lifenews.ru. Нелепият инцидент станал по време на тренировка на стрелбището на детско-юношеската спортна школа. 16-годишният Джамшет Х. със спортния си пистолет гръмна 25-годишния си треньор Киселев.

Антоанета Бонева зае 8-о място, Мария Гроздева е 26-а в Мюнхен

Антоанета Бонева остана на осмо място в крайното класиране на 10 метра пистолет на състезанието в Мюнхен, което е за Световната купа по...

Куршумът попаднал в главата и наставникът нямал шансове да оживее. Пристигналите на мястото на инцидента лекари не могли да го спасят. Следствените органи образуваха наказателно производство срещу спортиста. Според версията на следствието момчето е решило, че пистолетът не е зареден, направил си шега като насочил оръжието към треньора си и натиснал спусъка. Джамшет, който е кандидат майстор на спорта тренирал при Киселев от няколко години и нееднократно е ставал победител и призьор на големи състезания по спортна стрелба.

Пред правоохранителните органи тийнейджърът разказал, че не е знаел, че пистолетът е зареден и не очаквал да произведе изстрел. В спортното училище вече тече проверка на областните власти и до дни трябва да има анализ на произшествието.

 

Таню Киряков осъди федерацията по спортна стрелба

Знаменитият ни състезател по спортна стрелба Таню Киряков е осъдил федерацията в спортния арбитражен съд към Българския олимпийски коми...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com