Устинов се репчи на Кубрат

13407
Устинов се репчи на Кубрат

Претендентът за европейския и интерконтиненталния пояс на Кубрат Пулев - Александър Устинов, се закани, че ще се опита да приключи двубоя си с българина още в началните рундове, предаде Стандарт нюз.

Мачът при най-тежките в професионалния бокс ще се проведе в Хамбург на 29 септември и ще е първа защита на титлите за Кобрата, като освен това ще се разиграва и лидерската позиция в световната ранглиста на IBF. Победителят от двубоя пък ще получи възможността да се бие срещу доминиращия в най-атрактивната категория в бокса Владимир Кличко.

Кубрат Пулев на мач от Кличко

Българският профибоксьор Кубрат Пулев е само на мач от среща с украинската легенда Владимир Кличко за пояса във версия IBF, предаде КРО...

"Ако ми се удаде възможност да приключа боя още в началните рундове, ще го направя, ще рискувам. Не се смятам за по-голям нокаутьор от българина, но ще се пробвам", изрепчи се Устинов в немските медии.

"Нищо ново под слънцето. Мач като всеки друг. Устинов е човек планина, тъй като не само е по-висок от мен, но е и значително по-тежък, така че ще удря силно. Искал да ме победи още в началото? Нека се пробва", отвърна му Кубрат Пулев.

Боксьорът Спас Генов грабна първото място и наградата от 15 000 долара на международния турнир "Biggers Better". Надпреварата се проведе в Златни пясъци. Още в първата среща българинът се пребори с труден противник - тежащия 112 килограма Драган Йованович от Сърбия. Следващата му среща беше с високия над два метра грък Евгениос Лазаридис, за да стигне до финална схватка с Вошек Ястребицки. Полякът получи множество точни удари, осигуряващи победата на Генов. След Златни пясъци турнирът ще гостува във Вилнюс и Казабланка.

Редактор: Сияна Любомирова

Кубрат Пулев може да предизвика Кличко, ако бие Устинов

Интерконтиненталният и европейски шампион по бокс Кубрат Пулев ще се изправи срещу руснакa Александър Устинов на 29 септември във финал...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт