Владимир Кличко пак отсвири Кобрата

52427
Владимир Кличко пак отсвири Кобрата
Снимка: Getty Images/Guliver

Световният шампион при професионалистите Владимир Кличко за пореден път направи крачка назад от мач с Кубрат Пулев. Украинският боксьор изрази готовност за провеждане на реванш с руснака Александър Поветкин.

"Смятам, че ако този двубой се състои, той ще е Киев. Първият се проведе в Москва, сега логично трябва да е в Украйна. Тук има много добър комплекс "Олимпийски", който може да се напълни за този мач", коментира Владимир Кличко.

Кобрата: Готов съм да се бия с Кличко и без хонорар

Всеки ден в медиите излизат любопитни подробности около преговорите за мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Според последните инф...

Заявката за нов мач с Александър Поветкин на практика означава, че украинецът отново пренебрегва Кубрат Пулев.

Световният шампион по бокс в тежка категория Кличко трябва да срещне българина при следващата защита на титлата си. Това реши Международната боксова федерация (IBF). Все още обаче няма обявена дата за този двубой, който би трябвало да се проведе тази година.

В петък Александър Поветкин сам изрази желание да се срещне отново с Владимир Кличко на ринга. Той направи това признание след победата над Мануел Чар в мач, който се игра в Москва. Руският състезател нокаутира ливанеца с немско гражданство в своя първи бой след поражението от Владимир Кличко. Двубоят бе за вакантната титла Международен шампион по версия WBC.

След двубоя в актива на 34-годишния Александър Поветкин вече има 27 победи (19 с нокаут) при само едно поражение (октомври 2013 от Владимир Кличко).

Мениджърът на Кличко: Пулев иска много пари, мач няма да има

Мениджърът на Владимир Кличко - Бернд Бенте, обяви, че е малко вероятно да се състои мач между украинеца и Кубрат Пулев за титлата на I...

"Мачът с Кличко бе от полза за мен, даде ми голям опит. В момента Владимир е по-силен, но това е засега. Сега отново искам да достигна до среща с най-добрия боксьор в света – Владимир Кличко", разкри Поветкин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com