A One Night Relapse with BABYFACE CLAN and VOYVODA

1509
A One Night Relapse with BABYFACE CLAN and VOYVODA

Възпламенителният аудио-визуален релапс на Babyface Clan се случва за за седма поредна година, като датата обикновено е 30-ти декември.

Миналогодишното съвместно шоу с Анимационерите бе триумфално увеселение в голямата зала на почти разпродадения Mixtape5.

След него Анимационерите издадоха нов албум и щастливо се разпаднаха…до следващия път.

Babyface Clan пък влязоха в студио и записаха нов материал, който скоро ще се появи във видео форма през следващите няколко месеца. Преди това обаче, групата ще го изпълни на живо този 30-ти декември, плюс селекция от досегашните си класики. Общо 15 парчета, 7 от които не са звучали пред публика до този момент.

„Всяка година на това шоу каним различни специални гости – една или повече групи, които харесваме и които смятаме за оригинални и културно значими артисти. Тази година специалните ни гости са великолепно непредвидимите психопати от Voyvoda. Каним ги от няколко години, но те или ни заявяваха, че вече не съществуват, или изобщо не вдигаха телефона, което е доста невъзпитано, но на тях им отива.” – Насо Русков

Vozvoda имат няколко международно издадени албума и няколко европейски турнета зад гърба си. Това обаче, ще бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ им концерт за 2016-та година, а може би и в близко бъдеще.

https://www.facebook.com/xvoyvodax

Космично-истеричен саунд с BABYFACE CLAN

Приглушена светлина в ROOM 2 на YALTA CLUB ще освети завръщането на една от най-ексцентричните и приковаващи банди у нас – BABYFA...

Babyface Clan също планират предимно студийна и видео дейност през 2017-та, така че това е рядяк шанс да видите тези две уникални групи на живо. Това не е рекламен трик, а факт.

Чакаме ви на 30-ти декември в клуб Терминал 1 за един по-особен валс! Вместо да ни звъните за гестлист, купете си билети моля!

Линк към Facebook събитието - ТУК!

Билети: Eventim.bg - 10 лв. на предварителна продажба, 12 лв. на самата дата и на място.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com