AYO специално за Actualno.com: Не очаквайте нищо, само неочакваното!

57448
AYO специално за Actualno.com: Не очаквайте нищо, само неочакваното!

На 19-ти юни, младата германка от нигерийски произход AYO, ще се качи за втори път на българска сцена, в Зала 3 на НДК от 20:00 часа.

Очарователната певица, която придоби световна популярност още през 2006 г. със сингъла „Down on My Knees”, ще доведе целия си бенд, за да представи пред родните фенове последния си, трети студиен албум “Billie-Eve”.

Стилово шарен и силно емоционален, албумът преминава през reggae, rock, blues и soul.

Кръстен на дъщеря й, тя го определя като най-важен в кариерата си и по-различен от първите два, заради електрическите китари, които му придават характерно рок звучене.

Само няколко дни преди голямото събитие, AYO отговори на няколко въпроса зададени й спедиално от екипа на Actualno.com

Разкажи ни за престоя си в Хаити?

Това е един забележителен момент в живота ми. В Хаити преживях чудесни неща, но за да бъдеш там трябва да си много силен, за да издържиш. Лично за мен най-невероятното нещо беше да видя колко силни и невероятно красиви са хората там. Въпреки всичко, което им се е случило, те не са загубили вярата и надеждата си.

Мисля, че това е едно невероятно място. Не съм срещата по-силни хората от тези, с които се запознах там.

Защо реши да участваш във филм за земетресението в Хаити?

Заминах за Хаити, за да снимам филма. Дадоха ми главната роля. Във филма става дума за земетресението и за природните бедствия, които застигнаха тази прекрасна страна. Разказва за момента, в който тези хора, които нямат кои знае какви средстава, губят всичко, заради природните стихии. Не става дума само за реалните събития, има и малко измислица, но основната история е изцяло истинска.

Истината е, че това е един много интересен филм, който ще излезе в края на тази година по кината. В Хаити заснехме всичко на място. Това е първият филм, в които участвам.

Каква история разказва един от новите ти сингли „Fire”?

Видеото разказва историята на света – какво се случва в момента, показва почти всичко, което ни заобикаля. Голяма част от тези неща са и в моята глава, въртят се от доста време. Прави ми впечатление, че хората са се затворили много, че са спрели да се интересуват от нещата, които се случават около тях.

Това е история за насъбрания гняв, който всички задържаме в себе си, заради нещата, които сме видели или са ни се случили, но никой не отваря дума за тях. Имаме нужда от промяна.

Особено в политиката! Там избираме едни хора, заради техните обещания, започваме да им вярваме, след което се разочароваме, защото те не спазват обещанията си и поетите ангажименти.

Имала си тежко детство, как си се справила с него?

Някои биха го определили като тежко. И аз съм била дете, и аз имах детство, но то отдавна свърши. Музиката е това, което ме поддържаше през цялото време. В нея се крие формулата за добрия живот, тя създава живот. През всичко, което е трябвало да мина, музиката е била това, което ме е карало да продължавам. Когато си в много лошо емоционално състояние, си пуснеш дадена песен, тя ти помага да оздравееш – буквално!

Какво те вдъхновява да правиш музика?

Животът е моето най-голямо вдъхновение, както и всичко, което се случва в него и с него. Истината, всичко, което е реално. Това са нещата, които ме вдъхновяват.

Какво те прави щастлива?

Децата ми са това, което ме прави най-щастлива.

Певицата AYO участва във филм за трагичното земетресение в Хаити

AYO се изправя пред предизвикателството да участва в нов филм, който ще се базира на разрушителното земетресение в Хаити.Голямата траге...

Разкажи ни някоя забавна история, която ти се е случила по време на снимки на някои от клиповете ти?

Ще ви разкажа историята на първото ми видео, което заснехме - „Down on my knees”. Мястото, на което снимахме клипа, се намира до нудистки плаж и по време на снимките имаше много хора, които си се разхождаха голи, без да знаят за какво става дума. А аз бях много объркана и притеснена, защото повечето от тях минаваха зад мен.

Най-забавно беше, когато един от нудистите отиде и застана при оператора, докато снимахме и го попита: „Та вие какво точно правите?”. Беше ужасно странно, а аз трябваше да продължа да пея.

Какво могат да очакват феновете ти на 19 юни?

Не очаквайте нищо, просто очаквайте неочакваното!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика