Бъдещите герои на Метрополис – на върха на настоящето

50293
Бъдещите герои на Метрополис – на върха на настоящето

Лесно е да следваш тенденциите, трудно е да ги изпреварваш, а още по-трудно – да ги създаваш. По всичко личи, че Metropolis се справят със сложната задача в изключително динамичния свят на електронната музика да разпознават безпогрешно таланта и потенциала. Доказателството за това е Future Heroes – поредицата партита, които представят за първи път пред българската публика най-горещите бъдещи имена в техно и хаус музиката.

Само месец след обявяването на поредните хедлайнери, които в нощта на 7 март 2014 в зала Христо Ботев ще ни потопят в звука на бъдещето, и тримата участника в партито - Sam Paganini, MiniCoolBoyz и Harvey McKay се оказаха на върха на класацията за най-надеждния и утвърдил се сайт за продажба на електронна музика в света - Beatport Top 100.

Metropolis посреща пролетта с Future Heroes

С приближаването на пролетта, идва и поредното издание на най-иновативния парти бранд на Метрополис – Future Heroes, който ще се ...

Placebo на MiniCoolBoyz е начело на престижната техно класация, следван плътно от Silk Road на Harvey McKay и Cube на Sasha Carassi, който пък беше гост на Future Heroes 2013.

В топ 10 е и Shade на Sam Paganini, както и още 2 трака на Harvey McKay – Lost и Sleep.

Ситуацията не е прецедент в историята на най-стария колектив, който създава и развива българската електронна сцена. В последните 20 години Metropolis са водени от любовта си към музиката и усета си за посоката на развитие на електронната сцена и винаги са канили първи бъдещите супер звезди не заради тяхната популярност, а заради високото качество на продукцията им.

Така, благодарение на Steven, Jassen Petrov и DJ Smurf, за първи път в България идват сегашни титани, като Carl Cox, Sven Vath, John Digweed, Sasha, Jeff Mills, Sharam, Dubfire, Nick Warren, Loco Dice, Richie Hawtin, Mark Knight, Marco Carola, Josh Wink, Umek, Davide Squillace, Matthias Tanzmann, Chris Liebing, Troy Pierce и много, много други.

Future Heroes: музикална фабрика за бъдеще

Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо обор...

Остават броени дни до поредното парти, което ще остане част от историята на техно сцената у нас. Вече са в продажба и специалните VIP-билети за Future Heroes 2014 за най-запалените фенове, които искат да са максимално близо до хедлайнерите на събитието.

***

Билети - http://www.eventim.bg/bg/bileti/metropolis-pres-future-heroes-sofia-hristo-botev-hall-637987/performance.html

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/584155908331256/

Metropolis: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

23 години клуб Ялта

Пореден силен уикенд за YALTA Club! Номинираният в класацията на престижното списание за електронна музика DJ MAG – DJ MAG Top 10...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com