D2 подаряват сингъла "Феникс" на феновете си

46001
D2 подаряват сингъла "Феникс" на феновете си

Един от най-чаканите албуми в БГ музиката „Феникс” на D2 вече е на пазара, а едноименният пилотен сингъл от диска с уникалната си смесица от алтернативен денс ритъм и модерна рок музика вече се превръща в едно от любимите парчета на феновете им.

Водещи музикални журналисти отбелязаха, че в новия саунд на парчето „Феникс” се усещат препратки към класики от дискографията им като „100 години”, а надъхващият му текст, по който бандата е работила заедно с Александър Петров, съдържа алюзии с незабравимите му строфи в „Бъди, какъвто си!”.

„Феникс” на D2 оживя пред феновете

D2 забиха епохален лайв в клуб Joy Station, по време на който представиха дългоочаквания си нов албум „Феникс” песен по пес...

Парчето „Феникс” е подарък към феновете на бандата и във формат mp3 може свободно да се сваля от официалния им сайт d2band.com, а остатъкът от албума им, който включва гост-изпълнители като поп дивата Мария Илиева, бийт-боксъра Red One, американската китарна легенда Lanny Cordola и рок иконата Slash от Guns N' Roses вече е в търговската мрежа в лимитран първи тираж със стилна обложка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com