„Феникс” на D2 оживя пред феновете

20491
„Феникс” на D2 оживя пред феновете

D2 забиха епохален лайв в клуб Joy Station, по време на който представиха дългоочаквания си нов албум „Феникс” песен по песен.

Те разказаха историята на всяко парче за радост на фенове, пътували специално за събитието от цяла България, а специални гости на сцената бяха Боби Косатката от Der Hunds, бийт-боксърът Red One, неизменната част от D2 семейството - кийбордистът Красимир Тодоров, както и Slash, макар и само на запис като китарно соло.

Михаела Филева и D2 раздвижват дансинга на Dancing Stars

Михаела Филева – безспорната победителка в Dancing Stars в седмицата на любовта ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс...

Макар че за пръв път повечето от феновете чуха едноименното парче „Феникс”, то предизвика най-силни реакции, но като фаворити се очертават и тракове като инди звучащото „Преди”, енергичното „Gone now” и класическият рок „Brand New Scar”.

Ударният лайв буквално остави всички без дъх, а наличните бройки от албума „Феникс” бяха разграбени като стилната картонена обложка на диска получи признание. На огромен успех се радваха и т-шъртите с логото на албума - голяма част от публиката демонстрира подкрепата към бандата именно по този начин като сред нея бяха рок-величието Денис Ризов, гуруто на лайфстайл журналистиката Ивайло „Нойзи” Цветков, звездата от X Factor Мартин Котрулев, скандалният актьор Борислав Захариев „Боби Турбото” и Ангел от групата Ogi 23. Албумът „Феникс” може да се чуе като стрийминг аудио на сайта muzikata.bg, както и да бъде закупен в дигитална версия през iTunes.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com