Да помогнем от сърце на Оля

54064
Да помогнем от сърце на Оля

Популярни български изпълнители ще вземат участие в благотворителен концерт "Да помогнем от сърце на Оля" на 16 април от 19, 30 ч. в Двореца на културата в Перник.

На сцената ще се качат Данчо Караджов, Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Мария Петрова, Ангел, Алекс, Даяна, Джордан, Роксана, Володя Стоянов, Астор, Михаела и оркестър на DS TV, Гуна Иванова и внучки, Ваня Вълкова, фолклорен ансамбъл "Граовска младост", балетна формация "Вая", Мария - солист на ДЮФА "Граовче" и клуб по спортни танци към ОДК - Перник.

Нека помогнем за спасяването на Виктор - единственото дете на една майка

След дълги години стерилитет, в живота на едно семейство се появява като по чудо синът им Виктор. Щастието на младата майка, идващо от ...

С организацията на концерта с много ентусиазъм, желание да помогнат и любов се нагърбиха приятели на Оля, които поканиха изпълнителите, привлякоха съмишленици и популяризираха изявата. Събитието подкрепят кметът на Перник Росица Янакиева и областният управител Михаил Михайлов.

Олга Томова Стоянова е студентка трети курс в Национална спортна академия "Васил Левски" град София със специалност "Кинезитерапия". Тя страда от много агресивен тумор в мозъка.

Налага се спешна животоспасяваща операция, сумата за която е непосилна за семейството й. Приятелите на Оля се надяват всички добри и състрадателни хора да помогнат за лечението й. Благотворителният концерт в Перник е само едно от поредица мероприятия, които колегите и приятелите на Оля организират.

Билети се продават при организатор ОДК - Перник и на входа на Двореца на културата преди концерта.

Да помогнем на Александър да проходи отново

Александър Алексиев е млад и амбициозен човек, който като всички свои връстници има мечти и планове за живота. След като завършва Проф...

Банкова сметка за набиране на средства:

Първа инвестиционна банка

титуляр: Олга Стоянова

Нека един баща да прегърне отново детето си

33-годишният варненец Иван Марангозов, татко на 6-годишна дъщеричка се бори с герминативно клетъчен тумор на тестиса с метастази в кост...

BG54FINV91501015385648

за контакти: Елена Стоянова - 0887 937 876

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com