DJ Concat: Човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик

39885
DJ Concat: Човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик

За първи път в България DJ Concat ще демонстрира майсторско изпълнение и професионално вдъхновение!

Младият австрийски талант пристига на 8-март по покана на "Ивент Зона" в Black Label Whiskey Bar, за да покаже на нас, българската публика, че нищо "не се случва без причина". Казва, че в музиката се получават фантастични неща, но и че зад всяка песен стоят много часове здрав труд, а не магическа пръчка.

The Top Stoppers подгряват концерта на Слаткаристика

На 21-ви март, родните хип-хоп любимци The Top Stoppers ще се качат на сцената на Sofia Live Club, за да подгреят изпълнението на ...

Меломаните твърдят, че компилациите му пасват на всяко събитие и настроение, без значение дали е фестивално или клубно. Стилът му е изпъстрен с deep house и мелодично техно до bassy, солидно гарнирани с танцувален ритъм.

DJ Concat е само на 22 години, а вече е част от световно признатия лейбъл Etage Noir Records заедно с Parov Stelar Band, за чийто професионализъм и качество нямаме никакво съмнение.

Здраво стъпил на земята реалист, музикален вълшебник или и двете? Ние вече знаем, а резервациите ни в Black label whiskey bar вече са направени!

Ето какво споделя музикантът:

Какво/кой Ви вдъхновява?

Над 250 музиканти озвучават на живо “Властелинът на пръстените“

Над 250 музиканти и хористи ще озвучат на живо филмовия шедьовър на Питър Джаксън “Задругата на пръстена“ на 5 декември в А...

Предимно хора в моята област. Приятели, колеги, познати, семейството ми - неща, които те правят или мислят, които се обменят в разговори, това са страхотни вдъхновения. Разбира се и интернет играе голяма роля, човек намира много идеи, които са невероятно вдъхновяващи - най-доброто вдъхновение не можете да го търсите, то ви връхлита неочаквано.

Музиката магия ли е според Вас?

Магията тук е трудна дефиниция. Музиката ме придружава във всички сфери на живота и често предизвиква фантастични неща. И въпреки това, зад всяка песен стоят безброй часове, които някой е прекарал за да създаде тези звуци. Музиката не може да се сътвори с магическа пръчка, но с нея можеш да правиш чудеса.

Най-добрият съвет, който сте получил и следвате и до днес?

Нищо не се случва без причина! Всяко действие и всяка мисъл се случва по някаква причина. Затова не трябва да се ядосваме твърде много за неуспехите или усилията, а трябва да ги приемем като предизвикателство и да си вземем урок.

Народни изпълнители от Момчиловци наелектризираха Европейския парламент

Деца, които свирят на гайда и певци от смолянското село Момчиловци изправиха на крака и просълзиха Европейския парламент с изпълненият...

Къде е скрита тайната на успеха?

Мисля, че е трудно да се определи точно. Ако си пожелаете повърхностен успех, просто трябва да анализирате какво искат повечето хора и след това да дадете точно това - но мисля, че този успех не би ви направил щастлив. Аз съм твърдо убеден, че човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик. Човек трябва винаги да се стреми да прави това, което наистина иска и да го отстоява - останалото е най-вероятно късмет!

Какъв е вашият план за тази година?

Нямам такъв. Искам да се оставя на годината и да видя какво ще се случи!

Предварителна продажба на билети няма да има. За повече информация:

Народни изпълнители от Момчиловци наелектризираха Европейския парламент

Деца, които свирят на гайда и певци от смолянското село Момчиловци изправиха на крака и просълзиха Европейския парламент с изпълненият...

http://www.eventzone.bg/bg/events/details/dj-concat-live-sofia

https://www.facebook.com/events/662914810441831/

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com