Дженифър Батън се глези със средиземноморско меню в София

400
Дженифър Батън се глези със средиземноморско меню в София

Легендарната китаристка на Майкъл Джексън Дженифър Батън, която ще представи зашеметяващо шоу в Sofia Live Club на 4 юни, e поискала да похапва единствено пресни ястия от здpaвocлoвни пpoдyĸти, основани на средиземноморската кухня по време на престоя си у нас.

Със задачата да изпълни всички “капризи” на световната знаменитост се е заел любимият готвач на звездите в София шеф Марко Лукиари - лъчезарният италианец, който оглавява популярния ресторант в сърцето на столицата Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi" и дори наскоро стартира актьорската си кариера с участие в сериала “Под прикритие”.

Дженифър Батън иска да работи с мистерията на българските гласове

Малко преди гостуването си в Sofia Live Club на 4 юни, знаменитата китаристка на Майкъл Джексън Дженифър Батън разкри, че иска да работ...

Марко е не само усмихнат и чаровен, но зад гърба си има удивителна кариера в кухните на едни от най-добрите ресторанти в страната си, както и Австралия, Египет и Великобритания. Със своите кулинарни умения и талант той успява да предаде страстта и магията на Италия с всяко свое ястие.

Специалното меню за Дженифър Батън ще бъде тристепенно, с богат морски вкус и ястия, приготвени по класически италиански рецепти. По изисквания на самата Батън за основно блюдо изборът ще бъде между прясна риба и паста с морски дарове.

Преди концерта си в София, една от най-великите китаристки на всички времена ще се наслади на салата „Амалфи“ с бейби моцарела, нахут, чери домати, червен лук, артишок, валериана и риган. За основно ще може да опита лаврак на скара със задушени зеленчуци или изкусителните спагети ала Маринара, а за десерт неустоима панакота с боровинки по неаполитански.

Концертът на Дженифър Батън “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите на цена от 40 лв могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com