Godsmack са вече в България!

15162
Godsmack са вече в България!

Супергрупата Godsmack кацна преди броени минути на летище Бургас! Съли Ерна и неговите музиканти пристигнаха у нас за участието си в най-чаканото музикално събитие това лято – Summer Chaos Festival 2015.

Строежът на сцената за фестивала започна още в събота, а техничестката апратура с озвучаване, осветление и специални мултимедийни ефекти пристигна с 6 тира. Съоръжението ще бъде с внушителни размери, съобразено с всички зиисквания за истински световен рок фестивал, а по изграждането му работят над 70 чвека.

Godsmack ще свирят в Бургас на 16 юни 2015 г.

M.E. Music, със съдействието на Община Бургас представят едно от най-мащабните рок събития на лято 2015 - Summer Chaos Festival, Burgas...

За престоя си в Бългaрия музикантите от Godsmack са поръчали изцяло здравословна храна. Всички ястия трябва да бъдат приготвени от био продукти, без съдържание на глутен и задължително без гъби – зеленчукови супи, риба тон, пиле, патица, 100% био натурални сокове.

Организаторите на събитието M.E.Mucis напомнят, че вратите на стадион Лазур ще бъдат отворени точно в 15:00ч, а първата група – българската подграяваща банда The Pomorians ще се качат на сцената в 15:30ч.

Блетите за Summer Chaos Festival 2015 са на привършване. Все още има места в правостоящия сектор Терен 2 на цена 65 лв., а също и в седящите сектори на цени съответно 100, 80 и 60 лв.

Оналйн продажбата на билети е преустановена от днес, но те все още могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и на касите на стадион Лаузр и касата на хотел България в центъра на Бургас.

Само 3 дни до SUMMER CHAOS FESTIVAL! Деца до 10 години влизат на стадиона без билет!

Броени дни делят българската  публика от рок събитието на това лято - Summer Chaos Festival 2015! На 16 юни най-горещата точка в Б...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика