Hauser от 2Cellos с концерт на Античния театър в Пловдив догодина

4649
Hauser от 2Cellos с концерт на Античния театър в Пловдив догодина
Снимка: Fest Team

Многоликият талант, хърватското лошо момче, бунтовникът с кауза и… чело, истински визуален артист и световна суперзвезда – Hauser идва у нас за концерт, част от първото си самостоятелно турне "Rebel with a Cello" на 15 юли в Пловдив. Античният театър в Пловдив ще стане сцена на впечатляващ музикален спектакъл на едната половина от дуета 2Cellos, а билетите за електризиращото чѐло представление влизат в продажба от 30 ноември в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220 лв.

Любители на разнообразни музикални жанрове ще усетят заряда на талантливия артист, който представя турнето "Rebel with a Cello" и у нас в Пловдив на 15 юли 2024 г. Освен еклектичния си репертоар, който включва парчета от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, динамиката на сцената ще задвижва и знаковата за визуалния артист пиротехника, примесена с чувствената му и романтична игра по струните на инструмента. Концертът е с триактна структура, която включва изпълнения от разтърсващи ретро ритми до съвременни глобални денс парчета от новия соло албум на хърватеца "The Player".

Концертът на Hauser, организиран от Fest Team, се осъществява с подкрепата на Държавна опера – Пловдив, утвърдена културна институция със силна обществена и институционална подкрепа. Програмата им е един от основните акценти в графика на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Творческите постижения на трупата на Oпера Пловдив са получили международно признание на някои от най-престижните сцени: "Дойче опер" и залата на Берлинската филхармония в Берлин, Кралската опера и зала "Тиволи" в Копенхаген, "Малий театър" в Санкт Петербург, Двореца на изящните изкуства в Брюксел, Аудиториумите в Мадрид, Барселона и Палма де Майорка. Пловдивската опера е гостувала в Германия, Дания, Русия, Франция, Швеция, Норвегия, Малта, Белгия, Испания, Италия, Холандия, Португалия, Южна Корея, Гърция, САЩ.

Античният театър в Пловдив, локация сама по себе си със значимо международно признание, е перфектният домакин за Hauser, който се чувства у дома си на престижни сцени като операта в Сидни и Madison Square Garden.

Повече информация можете да намерите официалната страница на Hauser. Билетите за концерта на Hauser влизат в продажба на 30 ноември в мрежата на tickestation.bg и са на цени от 140 до 220 лв. За повече информация и новини следете официалното събитие във Facebook.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Броени дни до концерта на световното мецосопрано Клементин Марген

Елена Башкирова: Някои хора се страхуват от Моцарт, но аз и той винаги сме били в добри отношения

Легендите Unleashed се завръщат за концерт в България

Tурнето на Тейлър Суифт ще донесе милиарди на икономиката на Острова

Група SEVI обяви GENESIS TOUR 2024

Новото предаване за алтернативна музика ZVUK вече е тук!

Мощни ръгбисти се изправят срещу Графа в новото му парче "Burnout" (ВИДЕО)

Amon Amarth са третият хедлайнер на Hills of Rock 2024!

България е домакин на Европейския музикален форум и годишната среща на Европейския музикален съвет

"Lord of the Dance" пристигат в София с 3 тира костюми, декори и техника

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика